call 072 - 844 52 85

Welke uitvaartverzekeraars zijn er?

In Nederland heb je bij het afsluiten van een uitvaartverzekering de keuze uit diverse uitvaartverzekeraars. De ene verzekeraar is wat beter bekend dan de andere verzekeraar, daarom zetten wij de belangrijkste 6 uitvaartverzekeraars voor jou op een rijtje. Dit vergemakkelijkt voor jou de keuze bij welke verzekeraar je het liefst je verzekering onderbrengt.

DELA
DELA is een belangrijke uitvaartverzekeraar in Nederland. Bij de DELA uitvaartverzekering heb je de keuze uit verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Bij deze uitvaartverzekeraar staat vooral het begrip ‘samen’ centraal. Zo is er een forum beschikbaar waar nabestaanden ervaringen kunnen uitwisselen. Bovendien is het mogelijk om je wensen met betrekking tot een uitvaart vast te leggen.

Monuta
Monuta is eveneens een grote verzekeraar in Nederland en doet er alles aan om het onderwerp luchtig te maken voor verzekerden. Zo kun je hier niet alleen een verzekering afsluiten, maar kun je ook nadenken over de gewenste muziek op een begrafenis of crematie. Door je uitvaartwensen door te nemen, ontdek je al snel welke verzekering van Monuta goed aansluit op je wensen. Bekijk meer informatie over de Monuta uitvaartverzekering.

Yarden
Yarden uitvaartverzekering is de derde uitvaartverzekeraar in Nederland. Uniek aan Yarden is de zogenaamde vereniging. Dit betekent dat er bij jou in de buurt altijd iemand beschikbaar is om jou te helpen inzake de keuze voor een uitvaartpolis of het vormgeven van een uitvaart.

Nuvema
Nuvema is als uitvaartverzekeraar al heel lang actief. Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben er een uitvaartverzekering lopen. Toch staat de verzekeraar weinig tot niet in de schijnwerpers. Dat neemt echter niet weg dat Nuvema staat voor zorg en kwaliteit en graag met je meedenkt over de beste uitvaartverzekering voor jouw situatie.

Ardanta
Ardanta mag met recht een advies uitvaartverzekeraar worden genoemd. Deze maatschappij hecht veel waarde aan het transparant bespreken van allerlei opties om een uitvaart te bekostigen. De verzekeraar is al tientallen jaren actief en maakt onderdeel uit van ASR.

Naast deze 5 bekende verzekeraars zijn er nog een aantal verzekeraars waar jij je uitvaartpolis kunt onderbrengen. Verdiep je in de verschillende aanbieders en kies voor een verzekeraar waar jij je daadwerkelijk prettig bij voelt.

Welke uitvaartverzekeraars zijn er?
Vond u deze pagina nuttig?

-
© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629