Univé uitvaartverzekering

Prijs

9,0
Service

9,0
Totaalscore

9,0 (2)

Univé is een van de grootste verzekeraars in Nederland en heeft in totaal 1,4 miljoen verzekerden. Verspreid over het hele land zijn er 150 vestigingen. Bij Univé kunnen klanten onder andere terecht voor schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en ook de Univé uitvaartverzekering is een veel gekozen verzekering.

Vergelijk de Unive uitvaartverzekering met andere uitvaartverzekeraars

[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

2 beoordeling(en)

  1. Jan Piere Gothard

    Twintig jaar geleden heb ik een uitvaartverzekering afgesloten voor mijzelf en mijn vrouw bij Univé en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Toen mijn vrouw overleden was ben ik fijn geholpen

  2. Anneclaire van Galen

    Wij zijn met ons gezin al jarenlang verzekerd bij Univé en dus ook voor onze uitvaartverzekeringen. We zijn vinden de service erg goed!

Wat vindt u van Univé uitvaartverzekeringen?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Univé uitvaartverzekeringen uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Univé uitvaartverzekeringen uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Univé uitvaartverzekeringen ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629