Monuta uitvaartverzekering

Bent u op zoek naar de Monuta uitvaartverzekering? Lees er alles over op deze pagina. Monuta uitvaartverzekeringMonuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar en is opgericht in 1923 en gevestigd in Apeldoorn.

Monuta uitvaartverzorging

Uitvaartverzekeraar Monuta beschikt over een Team Bijzondere Uitvaarten. Dit team is speciaal beschikbaar als de uitvoering van de uitvaart een speciale manier van werken verlangt. U kunt hierbij denken aan unieke elementen, zoals grote en complexe uitvaarten, uitvaarten waarbij media aandacht wordt verwacht of uitvaarten waarbij protocol en ceremonieel een belangrijke rol spelen. Om ook deze uitvaarten goed georganiseerd te laten verlopen, heeft Monuta een apart team tot haar beschikking die over het hele land ingezet kan worden.

Uw uitvaart verzekeren via Monuta

Overweegt u om een uitvaartverzekering af te sluiten omdat u niet beschikt over voldoende spaargeld? Een begrafenis of crematie is zeker niet goedkoop. Voor een gemiddelde uitvaart bent u al snel een bedrag kwijt tussen de € 6.500,- en € 11.000,-. De uiteindelijke kosten voor een begrafenis of crematie zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Monuta komt u in de kosten tegemoet en biedt u hiervoor een goede uitvaartverzekering. Tegen een scherpe premie verzekert u zichzelf van een waardig afscheid. Er is altijd een verzekering te vinden die perfect aansluit op uw wensen. Wat zijn de mogelijkheden bij Monuta voor het verzekeren van uw uitvaart?

Monuta uitvaartverzekeringen, welke zijn er?

Bij Monuta dekt u de kosten van uw uitvaart, ongeacht of dat een crematie of begrafenis is. Hiervoor heeft Monuta een goed pakket tegen een scherpe premie in de markt gezet. U kiest zelf het bedrag dat u wilt verzekeren. Een deel daarvan wordt door Monuta gereserveerd voor een uitvaartverzorger van Monuta.

Rekenvoorbeeld
Stel u kiest een uitvaartverzekering met een verzekerd bedrag van € 9.000.

Dan is € 6.800 vrij te besteden. Dit kunt u dan ook besteden aan persoonlijke wensen. Bovendien kunt u dit bedrag tussentijds nog wijzigen.

Daarnaast is € 2.200 gereserveerd voor de uitvaartverzorger. Dit is een vast aanspreekpunt tijdens de uitvaart en helpt nabestaanden om alles te regelen. Hierbij geldt een landelijke dekking.

Bereken wat u wilt verzekeren met behulp van de uitvaartkostenmeter

Het is prettig als u een verzekering afsluit die perfect aansluit op uw wensen. De uitvaartkostenmeter van Monuta biedt uitkomst. Daarmee berekent u uw uitvaartkosten door het invoeren van een aantal persoonlijke gegevens. U kunt zowel snel als uitgebreid berekenen. Bij de laatste variant verzekert u zich zo specifiek mogelijk aan de hand van uw wensen. Dit maakt het voor u een stuk gemakkelijker om de juiste uitvaartpolis online af te sluiten.

Online de Monuta uitvaartverzekering berekenen

Wilt u uitrekenen wat u kwijt bent aan de Monuta uitvaartverzekering? U kunt gemakkelijk online uw verzekeringspremie berekenen. Het is direct zichtbaar wat u betaalt voor de diverse uitvaartpolissen. Indien gewenst kunt u uw partner en/of kind(eren) meeverzekeren op uw polis. De verzekering is direct online af te sluiten, maar u kunt ook het premieoverzicht naar u toe laten mailen. Over de afsluitkosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Monuta worden de distributiekosten via de premie-incasso bij u in rekening gebracht. U betaalt dus alleen de uiteindelijke verzekeringspremie via een automatische incasso.

De voordelen van de Monuta uitvaartverzekering

Het afsluiten van een uitvaartverzekering Monuta levert u als verzekerde diverse voordelen op:

  • U kunt een uitvaartpolis afsluiten tot uw 75e levensjaar.
  • U heeft bij het aanvragen van een verzekering altijd direct duidelijkheid over acceptatie.
  • De uitvaartverzekering is tussentijds aan te passen.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op de polis van hun ouders.
  • U heeft gemakkelijk online inzicht in uw verzekeringspolis.
  • Sinds maart 2011 in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Monuta uitvaart

Naast bovengenoemde voordelen geniet u bij Monuta extra ondersteuning tijdens eenMonuta uitvaart overlijden. Zo kunnen nabestaanden gemakkelijk op zoek naar een uitvaartverzorger en is het mogelijk om nu alvast uw uitvaartwensen vast te leggen. Tegenwoordig beschikt bijna iedereen over social media. Monuta weet dit ook en biedt daarom de nodige ondersteuning aan om social media accounts te sluiten bij overlijden. Soms zijn social media pagina’s ook om te zetten in herdenkingspagina’s. Kortom, u kiest niet alleen voor een uitvaart product bij Monuta, maar zowel u als nabestaanden profiteren optimaal van een passende dienstverlening.

Een Monuta uitvaartverzekering afsluiten kan gemakkelijk en snel

Wilt u een Monuta uitvaartverzekering afsluiten? Dit realiseert u eenvoudig via onze website. Heeft u advies nodig bij uw keuze voor een bepaalde uitvaartverzekering, Laat u vrijblijvend adviseren door een medewerker van Monuta. Van maandag tot en met vrijdag is Monuta gratis telefonisch bereikbaar met vragen over uitvaartverzekeringen. U kunt ook een mail sturen naar verzekeren@monuta.nl. De keuze is aan u. Voor een passende uitvaartpolis bent u bij Monuta dus aan het juiste adres. Bekijk het aanbod en kies voor de gewenste uitvaartverzekering.

Monuta TV commercial

Bronnen:

Voor de informatie op deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

Laatste update: 2 november 2022

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2023
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat