Monuta uitvaartverzekering

Leestijd: 3 minuten

Monuta uitvaartverzekeringMonuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar en is opgericht in 1923. Monuta is gevestigd in Apeldoorn. De verzekeringstak van Monuta is verspreid in Nederland te vinden, daarnaast wordt de Monuta uitvaartverzekering ook via tussenpersonen aangeboden.
[insert_php]
include ’topvijf.php’;
[/insert_php]

Uitvaartverzekeraar Monuta beschikt over een Team Bijzondere Uitvaarten. Dit team is speciaal beschikbaar als de uitvoering van de uitvaart een speciale manier van werken verlangt. U kunt hierbij denken aan unieke elementen, zoals grote en complexe uitvaarten, uitvaarten waarbij media aandacht wordt verwacht of uitvaarten waarbij protocol en ceremonieel een belangrijke rol spelen. Om ook deze uitvaarten goed georganiseerd te laten verlopen, heeft Monuta een apart team tot haar beschikking die over het hele land ingezet kan worden.

Uw uitvaart verzekeren via Monuta

Overweegt u om een uitvaartverzekering af te sluiten omdat u niet beschikt over voldoende spaargeld? Een begrafenis of crematie is zeker niet goedkoop. Voor een gemiddelde uitvaart bent u al snel een bedrag kwijt tussen de € 6.500,- en € 11.000,-. De uiteindelijke kosten voor een begrafenis of crematie zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Monuta komt u in de kosten tegemoet en biedt u de keuze uit een aantal uitvaartverzekeringen. Tegen een scherpe premie verzekert u zichzelf van een waardig afscheid. Er is altijd een verzekering te vinden die perfect aansluit op uw wensen. Wat zijn de mogelijkheden bij Monuta voor het verzekeren van uw uitvaart?

Monuta uitvaartverzekeringen, welke zijn er?

De uitvaartverzekeringen bij Monuta zijn grofweg in te delen in een dienstenpakket en/of kapitaalverzekering. Bij Monuta heeft u de keuze uit een vijftal verschillende uitvaartproducten. Wij zetten ze overzichtelijk voor u op een rij:

  • Monuta uitvaartverzekering Basis: dit betreft een dienstenpakket met een waarde van € 4.500,-. Tevens is het mogelijk om een extra geldbedrag vanaf € 2.500,- mee te verzekeren.
  • Monuta uitvaartverzekering Plus: dit is een dienstenpakket ter waarde van € 4.500,-. Een extra geldbedrag is mee te verzekeren vanaf € 4.000,-.
  • Monuta uitvaartverzekering Top: dit is het meest uitgebreide dienstenpakket. Het dienstenpakket heeft een waarde van € 4.500,- en een extra geldbedrag verzekert u mee vanaf € 5.500,-.
  • Monuta uitvaartverzekering Flexibel: met het Flexibel uitvaartproduct bent u flexibel in het bedrag dat u verzekert voor uw uitvaart. Het dienstenpakket heeft een waarde van € 4.500,- en u bepaalt zelf de hoogte van het geldkapitaal.
  • Monuta uitvaartverzekering Geld: met het uitvaartproduct Geld kiest u voor een kapitaalverzekering waarvan u zelf de waarde bepaalt.Welke verzekering komt het meest in de buurt van uw wensen? Verdiep u goed in de diverse uitvaartproducten en lees de voorwaarden aandachtig door.

Bereken wat u wilt verzekeren met behulp van de uitvaartkostenmeter

Het is prettig als u een verzekering afsluit die perfect aansluit op uw wensen. De uitvaartkostenmeter van Monuta biedt uitkomst. Daarmee berekent u uw uitvaartkosten door het invoeren van een aantal persoonlijke gegevens. U kunt zowel snel als uitgebreid berekenen. Bij de laatste variant verzekert u zich zo specifiek mogelijk aan de hand van uw wensen. Dit maakt het voor u een stuk gemakkelijker om de juiste uitvaartpolis online af te sluiten.

Online de Monuta uitvaartverzekeringspremie berekenen

Wilt u uitrekenen wat u kwijt bent aan de Monuta uitvaartverzekering? U kunt Monuta uitvaartverzekeringgemakkelijk online uw verzekeringspremie berekenen. Het is direct zichtbaar wat u betaalt voor de diverse uitvaartpolissen. Indien gewenst kunt u uw partner en/of kind(eren) meeverzekeren op uw polis. De verzekering is direct online af te sluiten, maar u kunt ook het premieoverzicht naar u toe laten mailen. Over de afsluitkosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Monuta worden de distributiekosten via de premie-incasso bij u in rekening gebracht. U betaalt dus alleen de uiteindelijke verzekeringspremie via een automatische incasso.

De voordelen van de Monuta uitvaartverzekering

Het afsluiten van een uitvaartverzekering Monuta levert u als verzekerde diverse voordelen op:

  • U kunt een uitvaartpolis afsluiten tot uw 75e levensjaar.
  • U heeft bij het aanvragen van een verzekering altijd direct duidelijkheid over acceptatie.
  • De uitvaartverzekering is tussentijds aan te passen.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op de polis van hun ouders.
  • U heeft gemakkelijk online inzicht in uw verzekeringspolis.

Monuta uitvaart

Naast bovengenoemde voordelen geniet u bij Monuta extra ondersteuning tijdens eenMonuta uitvaart overlijden. Zo kunnen nabestaanden gemakkelijk op zoek naar een uitvaartverzorger en is het mogelijk om nu alvast uw uitvaartwensen vast te leggen. Tegenwoordig beschikt bijna iedereen over social media. Monuta weet dit ook en biedt daarom de nodige ondersteuning aan om social media accounts te sluiten bij overlijden. Soms zijn social media pagina’s ook om te zetten in herdenkingspagina’s. Kortom, u kiest niet alleen voor een uitvaartproduct bij Monuta, maar zowel u als nabestaanden profiteren optimaal van een passende dienstverlening.

Een Monuta uitvaartverzekering afsluiten kan gemakkelijk en snel

Wilt u een Monuta uitvaartverzekering afsluiten? Dit realiseert u eenvoudig via onze website. Heeft u advies nodig bij uw keuze voor een bepaalde uitvaartverzekering, Laat u vrijblijvend adviseren door een medewerker van Monuta. Van maandag tot en met vrijdag is Monuta gratis telefonisch bereikbaar met vragen over uitvaartverzekeringen. U kunt ook een mail sturen naar verzekeren@monuta.nl. De keuze is aan u. Voor een passende uitvaartpolis bent u bij Monuta dus aan het juiste adres. Bekijk het aanbod en kies voor de gewenste uitvaartverzekering.

Monuta TV commercial

Monuta contact

Bezoekadres:
Monuta
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn

Postadres hoofdkantoor:
Monuta
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn

Telefoonnummer: 0800 022 22 92
Vanuit het buitenland: 0031 55 5391150
Overlijden melden: 0800 023 0550 (24 uur per dag)

Website: www.monuta.nl

© Kompas Storefronts BV 2014-2024
Tempeliersstraat 20A, 2012 ED, Haarlem
KvK nr: 83977635 | BTW nr: NL863057317B01