Interpolis uitvaartverzekering

Prijs

6,6
Service

5,4
Totaalscore

6,0 (3)

Het is niet meer mogelijk om uitvaartverzekeringen bij Interpolis af te sluiten. Verzekeraar Interpolis biedt namelijk geen uitvaartverzekeringen meer aan. Heeft u een uitvaartverzekering bij Interpolis gesloten, dan blijft uw polis gewoon doorlopen. En wilt u een overlijden melden? Neemt u dan contact op met uw Rabobank.

De Interpolis uitvaartverzekering was één van de vele verzekeringsproducten die Interpolis heeft. Interpolis maakt samen met een aantal andere merken, zoals Centraal Beheer Achmea, FBTO en Zilveren Kruis Achmea, deel uit van Achmea. Achmea is gevestigd in Zeist en heeft ondernemingen in tien Europese landen. De belangrijkste activiteit van Achmea is verzekeren.

Onder het label Interpolis wordt een breed assortiment schade-, zorg- en levensverzekeringen geboden voor zowel particulieren als bedrijven. De particuliere verzekeringen brengt Interpolis onder bij Rabobank.

3 beoordeling(en)

 1. Shirley Bos

  Inmiddels twee weken verder, vier keer gemaild, drie keer gebeld om mijn uitvaartverzekering op te zeggen.
  Afsluiten kan telefonisch, en is binnen 5 min afgerond. Echter bij een opheffing wordt je als klant van het kastje naar de muur gestuurd!

 2. Serdar Timmers

  Goede uitvaartverzekering. wel duur!

 3. Arjan Kosters

  Ik heb slechte ervaringen met de interpolis uitvaartverzekering. Ik wilde namelijk contact met interpolis opnemen en die lieten me weten dat ik de Rabobank hiervoor moest bellen. Rabobank kon vervolgens mijn polis nergens vinden. Kortom erg vervelend allemaal

Wat vindt u van deze verzekeraar?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een deze verzekeraar uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de deze verzekeraar uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de deze verzekeraar ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629