Proteq uitvaartverzekering

Prijs

7,4
Service

6,0
Totaalscore

6,8 (3)

Proteq bestaat sinds 1988 en is vanaf 1992 onderdeel van SNS Reaal, met als handelsnaam Reaal Schadeverzekeringen. Proteq is gevestigd in Heerhugowaard. Bij Proteq kunnen verzekerden terecht voor diverse schadeverzekeringen. Bij de Proteq uitvaartverzekering zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

3 beoordeling(en)

  1. Habich

    Ik kan mij vinden in de opmerking “ze maken er een zooitje van” op herhaald contactverzoek wordt niet gereageerd.

  2. Anja

    Niks mis mee

  3. Memeth Yilmaz

    Ik heb ooit een uitvaartverzekering via Proteq afgesloten, maar kan niet meer achterhalen waar mijn polis nu is gebleven omdat Proteq is overgegaan in een andere verzekeraar. Ze maken er echt een zooitje van

Wat vindt u van Proteq uitvaartverzekeringen?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Proteq uitvaartverzekeringen uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Proteq uitvaartverzekeringen uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Proteq uitvaartverzekeringen ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629