Axent

Prijs

8,0
Service

7,0
Totaalscore

7,6 (2)

De Axent uitvaartverzekering is een kapitaalverzekering. Dit wordt ook wel een geldverzekering of kostenverzekering genoemd. Met deze Axent uitvaartverzekering kiest u geen specifiek product of dienst, maar kiest u een bedrag dat uw nabestaanden krijgen indien u komt te overlijden.

Het bedrag dat u kiest ligt tussen de 2.000 en 15.000 euro. Dit bedrag wordt vrijgesteld als u komt te overlijden en is op dat moment vrij te besteden door uw nabestaanden. Wordt u terminaal ziek, dan kunt u ervoor kiezen om het geld al eerder vrij te maken.

De kapitaalverzekering is geen adviesproduct en het wordt vooral afgesloten door mensen die weten wat een goede uitvaartverzekering inhoudt. Kinderen, pleegkinderen en adoptiekinderen zijn gratis meeverzekerd.

2 beoordeling(en)

  1. Anja Molenwiek

    Tot nu toe weinig contact gehad met onze uitvaartverzekeraar, dus voor nu beoordeel ik ze met een goed cijfer

  2. Familie de wit

    Voor ons nooit meer een Axent uitvaartverzekering. wij hebben jaren geleden een verzekering bij Axent afgesloten maar ze waren altijd slecht bereikbaar en als we dan na lang wachten iemand aan de lijn kregen werden we slecht geholpen. Geen aanrader

Wat vindt u van Axent?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Axent uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Axent uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Axent ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629