Ardanta uitvaartverzekering

Leestijd: 3 minuten

Ardanta uitvaartverzekering
De Ardanta uitvaartverzekering is een van de meest bekende uitvaartverzekeringen in Nederland. Ardanta is een uitvaartverzekeraar die in heel Nederland opereert en is een handelsnaam van ASR Levensverzekering N.V. Beide zijn onderdeel van ASR Nederland. De naam ASR is een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. ASR Nederland kent vele grote merken, zoals ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ditzo, en is hiermee één van de grootste verzekeraars in Nederland.
[insert_php]
include ’topvijf.php’;
[/insert_php]

ASR Nederland biedt in heel Nederland een breed assortiment verzekeringsproducten op het gebied van schade-, levensverzekeringen– en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

De Ardanta uitvaartverzekering kunt u zelf afsluiten of via een tussenpersoon. Voor een uitvaartverzekering kunt u bij Ardanta kiezen uit drie verschillende polissen:

  • Geld Garant Uitvaartplan
  • Zorg Garant Uitvaartplan
  • Geld Geregeld Uitvaartplan

Ardanta uitvaartverzekeringen

Bij Ardanta heeft u de keuze uit drietal verschillende uitvaartproducten: Geld Garant Uitvaartplan, Geld Geregeld Uitvaartplan en het Zorg Garant Uitvaartplan. Alle uitvaartproducten zijn online via de website af te sluiten, maar is eveneens mogelijk via een tussenpersoon. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen deze drie uitvaartpolissen?

Ardanta geld Garant Uitvaartplan

Bij de keuze voor deze uitvaartverzekering ontvangen uw nabestaanden een uitkering. Met dit geld wordt de rekening van een uitvaartondernemer betaald. U beslist zelf aan wie het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd en bovendien heeft u vrije keuze met betrekking tot wie de uitvaart verzorgt. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee verzekerd.

Ardanta geld Geregeld Uitvaartplan

Bij het Geld Geregeld Uitvaartplan wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan de uitvaartondernemer. Nabestaanden hoeven niets voor te schieten. Dit ontzorgt de nabestaanden op slimme wijze. Net als bij het Geld Garant Uitvaartplan heeft u vrije keuze inzake een uitvaartondernemer en zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Ardanta zorg Garant Uitvaartplan

Het Zorg Garant Uitvaartplan bestaat uit een standaard dienstenpakket. Rekeningen worden na uw overlijden rechtstreeks aan de uitvaartondernemer betaald. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee te verzekeren bij dit dienstenpakket.

Ardanta uitvaartverzekering klantenservice

Ardanta beschikt over een klantenservice die u zowel telefonisch als schriftelijk van dienst is. Zo kunt u vragen stellen over de premiebetaling of over de verschillende uitvaartverzekeringen van Ardanta. Een premieberekening voor een nieuwe uitvaartpolis doet u eenvoudig zelf via de website, maar dit kunt u ook telefonisch doornemen met een medewerker van Ardanta. U bent altijd verzekerd van een persoonlijk en passend advies.

De Online service van Ardanta uitvaartverzekeringen

Ardanta biedt u de mogelijkheid om veel zaken zelf online te regelen via Mijn Ardanta. Zo wordt het u bijvoorbeeld gemakkelijk gemaakt om een adreswijziging door te geven. Bovendien is het mogelijk om online kinderen aan te geven voor de kinderdekking of een betaalwijze aan te passen. Wijzigingen doorgeven doet u ook gemakkelijk via het contactformulier op de website.

De praktische gids van Ardanta

Uniek aan Ardanta is doodgaanendoorgaan.ardanta.nl. Dit is een praktische gids die zowel u als uw nabestaanden door een moeilijke periode heen helpt. Zowel alles wat vooraf komt kijken bij een uitvaart, als de begrafenis of crematie zelf, komt op deze website aanbod. Verder wordt er ook ondersteuning geboden na het overlijden. Deze emotionele hulp is tevens mee te verzekeren op een uitvaartverzekering van Ardanta.

Tenslotte

Dit in zijn geheel maakt de Ardanta uitvaartverzekeringen tot betrouwbare uitvaartpolissen. Het is aan u om de verzekering rechtstreeks af te sluiten via Ardanta zelf of dit te doen met behulp van advies van een (onafhankelijk) tussenpersoon.

Bekijk hieronder 5 uitvaartverzekeraars en vergelijk Ardanta met andere verzekeraars.

[insert_php]
include ’topvijf.php’;
[/insert_php]

Contactgegevens Ardanta uitvaartverzekering
Bezoekadres:
De Ruyterlaan 8
7511 JH Enschede

Postbusadres:
Postbus 346
7500 AH Enschede

Telefoonnummer: 053 488 11 22
Overlijden melden: 0800 33 33 000

Website: www.ardanta.nl

© Kompas Storefronts BV 2014-2024
Tempeliersstraat 20A, 2012 ED, Haarlem
KvK nr: 83977635 | BTW nr: NL863057317B01