Ardanta uitvaartverzekering

Gemiddelde premie
€ 1,00
Prijs

6,4
Service

6,4
Totaalscore

6,4 (19)

Inhoudsopgave

Ardanta uitvaartverzekering informatie

De Ardanta uitvaartverzekering is een van de meest bekende uitvaartverzekeringen in Nederland. Ardanta is een uitvaartverzekeraar die in heel Nederland opereert en is een handelsnaam van ASR Levensverzekering N.V. Beide zijn onderdeel van ASR Nederland. De naam ASR is een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. ASR Nederland kent vele grote merken, zoals ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ditzo, en is hiermee één van de grootste verzekeraars in Nederland.

ASR Nederland biedt in heel Nederland een breed assortiment verzekeringsproducten op het gebied van schade-, levensverzekeringen– en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

De Ardanta uitvaartverzekering kunt u zelf afsluiten of via een tussenpersoon. Voor een uitvaartverzekering kunt u bij Ardanta kiezen uit drie verschillende polissen:

 • Geld Garant Uitvaartplan
 • Zorg Garant Uitvaartplan
 • Geld Geregeld Uitvaartplan

Ardanta uitvaartverzekeringen

Bij Ardanta heeft u de keuze uit drietal verschillende uitvaartproducten: Geld Garant Uitvaartplan, Geld Geregeld Uitvaartplan en het Zorg Garant Uitvaartplan. Alle uitvaartproducten zijn online via de website af te sluiten, maar is eveneens mogelijk via een tussenpersoon. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen deze drie uitvaartpolissen?

Ardanta geld Garant Uitvaartplan

Bij de keuze voor deze uitvaartverzekering ontvangen uw nabestaanden een uitkering. Met dit geld wordt de rekening van een uitvaartondernemer betaald. U beslist zelf aan wie het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd en bovendien heeft u vrije keuze met betrekking tot wie de uitvaart verzorgt. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee verzekerd.

Ardanta geld Geregeld Uitvaartplan

Bij het Geld Geregeld Uitvaartplan wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan de uitvaartondernemer. Nabestaanden hoeven niets voor te schieten. Dit ontzorgt de nabestaanden op slimme wijze. Net als bij het Geld Garant Uitvaartplan heeft u vrije keuze inzake een uitvaartondernemer en zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Ardanta zorg Garant Uitvaartplan

Het Zorg Garant Uitvaartplan bestaat uit een standaard dienstenpakket. Rekeningen worden na uw overlijden rechtstreeks aan de uitvaartondernemer betaald. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee te verzekeren bij dit dienstenpakket.

Ardanta uitvaartverzekering klantenservice

Ardanta beschikt over een klantenservice die u zowel telefonisch als schriftelijk van dienst is. Zo kunt u vragen stellen over de premiebetaling of over de verschillende uitvaartverzekeringen van Ardanta. Een premieberekening voor een nieuwe uitvaartpolis doet u eenvoudig zelf via de website, maar dit kunt u ook telefonisch doornemen met een medewerker van Ardanta. U bent altijd verzekerd van een persoonlijk en passend advies.

De Online service van Ardanta uitvaartverzekeringen

Ardanta biedt u de mogelijkheid om veel zaken zelf online te regelen via Mijn Ardanta. Zo wordt het u bijvoorbeeld gemakkelijk gemaakt om een adreswijziging door te geven. Bovendien is het mogelijk om online kinderen aan te geven voor de kinderdekking of een betaalwijze aan te passen. Wijzigingen doorgeven doet u ook gemakkelijk via het contactformulier op de website.

De praktische gids van Ardanta

Uniek aan Ardanta is doodgaanendoorgaan.ardanta.nl. Dit is een praktische gids die zowel u als uw nabestaanden door een moeilijke periode heen helpt. Zowel alles wat vooraf komt kijken bij een uitvaart, als de begrafenis of crematie zelf, komt op deze website aanbod. Verder wordt er ook ondersteuning geboden na het overlijden. Deze emotionele hulp is tevens mee te verzekeren op een uitvaartverzekering van Ardanta.

Tenslotte

Dit in zijn geheel maakt de Ardanta uitvaartverzekeringen tot betrouwbare uitvaartpolissen. Het is aan u om de verzekering rechtstreeks af te sluiten via Ardanta zelf of dit te doen met behulp van advies van een (onafhankelijk) tussenpersoon.

19 beoordeling(en)

 1. Anoniem

  Krijg een brief met daarin de melding dat ik een uitvaartverzekering bij hen heb. Maar die heb ik niet eens. Lijkt op malafide praktijken. Ben hiervan niet gediend.

 2. Sam

  Pas op ! Een waarschuwing aan reeds verzekerden. Hoewel ze vermelden dat u in plaats van een gecontracteerde uitvaart organisatie van ARDANTA ook zelf uw eigen uitvaart organisatie mag kiezen bij een overlijden, dan wacht u niet alleen een enorme financiële kater maar ook uw zelf gekozen uitvaart organisatie wordt oeverloos bestookt met specificatie vragen die resulteren in het korten van basisvergoedingen (kist-afleggen etc. etc.) en maandenlange vertraging in uitbetaling. Nergens staat informatie vermeld dat uw eigen keuze debet is dat nabestaanden een vieze smaak in de mond overhouden doordat ARDANTA alles uit de kast haalt om niet tot betalen over te gaan. Schande !

 3. Else Bogers Bakkenes

  Onze ervaring met ardanta is niet positief. Wij zaten met een klein budget en wilde op een zaterdag weten wat het precieze verzekerde bedrag was om de uitvaart van mijn schoonmoeder te regelen. Kregen helaas te horen dat dat alleen binnen kantoortijden mogelijk is. Alsof je tijd hebt om 2 dagen te wachten met de uitvaart te regelen. Bij ardanta mag je dus alleen binnen kantoortijden overlijden.

 4. Daan

  Erg fijne verzekering omdat ze heel open zijn. Ze smeren niets aan en kijken echt naar je persoonlijke situatie. Gaven mij zelfs het advies naar beneden bij te stellen omdat mijn wensen zijn veranderd in de loop der jaren. Ik raad mensen aan om hier wel af en toe mee bezig te gaan en niet zeuren als je er 40jaar niet naar om hebt gekeken en toen in guldens nog hebt afgesloten.

 5. Anoniem

  Ben al jaren bij Ardanta verzekerd. Steeds worden nieuwe bemiddelaars aangewezen . De laatste nieuwe bemiddelaar heb ik alleen telefonisch gesproken omdat ik overdag werk en hij in de avond uren niet langs kan komen. Op mijn vragen kon hij nooit antwoord geven, Ben wel teleurgesteld in Ardanta.

 6. Peter

  Erg goed geholpen en vrije keus van uitvaartverzorger!

 7. Anoniem

  Ben benaderd als klant om even een nieuwe polis af te sluiten, een aanvulling voor ongeveer €100 per maand. En dat terwijl ik helemaal geen klant ben. Riekt toch naar oplichting

 8. Jacqueline Constant

  In een woord waardeloos, wat een star niet meedenkende organisatie ! Meer dan 50 jaar heeft mijn moeder premie betaald en nu ze er niet meer is en wij haar laatste wens willen inwilligen werkt Ardanta totaal niet mee. Mijn moeder had diensten in de polis staan die gedateerd waren dus dat zijn diensten waar wij dan ook allemaal geen gebruik van willen maken! Ze wilt een eenvoudige crematie en aansluitend een normale koffietafel maar Ardanta denkt daar anders over, ze zijn niet transparant over de waarde van het pakket.Ze draaien overal omheen wat uiteindelijk voor ons betekend dat we alles hebben moeten omgooien en aanpassen en dit is allemaal heel verdrietig als je net je moeder hebt verloren. Ze maken misbruik van hun positie en dat er van de opgebouwde waarde van de polis die mijn moeder in 50 jaar heeft opgebouwd het grootste gedeelte in hun zakken verdwijnt moge duidelijk zijn! Ik waarschuw dan ook iedereen breng je verzekering niet bij Ardanta onder want als je ze nodig hebt om je overleden geliefde zijnof haar laatste rust plek te gunnen dan zijn hun alleen maar bezig om te kijken hoe ze hier het meeste aan kunnen verdienen en in hun eigen zak kunnen steken!!! In een woord WALGELIJK.

 9. Willemijn van Parroti

  Ardanta is een top uitvaartverzekeraar. Wij zitten er al jaren met het hele gezin en iedere keer als we vragen hebben dan helpen ze ons heel erg goed.

 10. Karel de Vries

  Super goede klantenservice!

 11. Suzanne

  Fijne klantenservice, erg snel en vriendelijk. Ardanta heeft als enige de uitvaartverzorging niet in eigen hand waardoor ze altijd transparant zijn. en kijken naar de wensen van de klant en niet de marges van zichzelf.

 12. Anoniem

  Ik ben al meer dan dertigjaar trouwe klant bij Ardanta. Vorig jaar ben ik mijn uitvaart wensen aan heroverwegen hiervoor heb ik meerdere malen contact gehad met een van de callcentrum medewerker. Ik ben geschrokken wat een onprofessionele en klant onvriendelijke medewerks daar werken. Kort samengevat, ik heb al mijn verzekeringen stop gezet. Voor zo bedrijf wil ik geen klant zijn. Wat ben ik teleurgesteld.

 13. Mevr Stoep

  Paar jaar geleden een verzekering van ardanta afgesloten en altijd tevreden geweest. Klantenservice is heel langzaam, laatste keer dat ik belde duurde het heel lang voordat ik eindelijk werd geholpen en toen konden ze mijn vragen niet beantwoorden waardoor ze mij later weer terug moesten bellen. Dat was niet prettig.

 14. Jos kramer

  berekening gemaakt voor mij gezin en was wat duurder dan in het voorbeeld. Maar toch afgesloten wat ik kan het zo niet betalen als iemand dood gaat

 15. Jaap

  Super fijne uitvaart verzekering. Wij hebben voor deze uitvaart verzekeraar gekozen omdat ze mijn broer erg goed geholpen hebben na het overlijden van zijn vrouw. Ze hebben toen super snel het geld overgemaakt zodat mijn broer de uitvaart van zijn vrouw (mijn schoonzus) kon betalen. Nogmaals dank voor de goede service en snelle handelen. Wij zullen jullie ook bij onze vrienden aanraden.

 16. Mevr üzturk

  Fijne verzekering. erg blij met service

 17. olaf

  veel informatie gevonden en snel geholpen

 18. Pieter de Vries

  Top verzekeraar! Goede service

 19. Jan Untied

  Twee jaar geleden heb ik een uitvaartverzekering bij Ardanta afgesloten en sinds die tijd ben ik altijd erg blij geweest met deze verzekering. Maar toen ik het onderzoek van uitvaartverzekeringwijzer.net las over de grote premieverschillen tussen uitvaartverzekeringen ben ik opnieuw gaan vergelijken. Nu bleek de Ardanta verzekering een stuk duurder dan andere uitvaartverzekeraars. Ik ben daarom meteen overgestapt en zit nu een stuk goedkoper

Wat vindt u van Ardanta?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Ardanta uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Ardanta uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Ardanta ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629