Klaverblad uitvaartverzekering

Prijs

8,2
Service

9,2
Totaalscore

8,8 (7)

Klaverblad verzekeringen is opgericht in 1850 en is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij. De Klaverblad uitvaartverzekering is niet de enige verzekering die Klaverblad aanbiedt. Ook bieden ze diverse andere schadeverzekeringen aan, zoals: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zowel voor het MKB als voor particulieren.

Klaverblad Verzekeringen kent u mogelijk van de tv commercials ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.’ waarmee zij hun visie onderstrepen. Dit geldt ook voor de klaverblad uitvaartverzekering.

Klaverblad Verzekeringen werkt zowel rechtstreeks als met assurantieadviseurs. Dit betekent dat u op de website van Klaverblad zelf uw verzekeringen kunt afsluiten, maar ook eerst advies kunt vragen aan een adviseur en hij de verzekering vervolgens voor u afsluit.

Klaverblad uitvaartverzekering vergelijken

Vergelijk de Klaverblad uitvaartverzekering op onze website en bekijk of Klaverblad voor u de beste uitvaartverzekering is. Of wilt u liever een goedkope uitvaartverzekering?

7 beoordeling(en)

 1. J vd werf

  jammer dat we ook dit weer moten verzekeren

 2. John Stravema

  Prima verzekeraar, zit er al jaren, nooit klachten

 3. K van de Meer

  Door mn ouders aangespoord om me eens in dit onderwerp te verdiepen en heb hier veel handige informatie gevonden. Uiteindelijk een polis bij Klaverblad afgesloten. (hun reclames zijn ook altijd zo grappig!)

 4. Jonas

  wéér een verzekering (zonde van mn geld) maar helaas wel noodzakelijk dus toch maar eentje afgesloten

 5. Mijke

  Heel fijn dat er duidelijk informatie te vinden is over de verzekering voor je kinderen. Je hoopt natuurlijk dat je de verzekering nooit nodig hebt, maar je weet het nooit tegenwoordig.

 6. de heer Kort

  prettige website met (heel) veel info, keuze kunnen maken voor verzekeraar en eentje afgesloten

 7. Hans

  eindelijk duidelijke informatie over dit moeilijke onderwerp, fijn!

Wat vindt u van Klaverblad?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Klaverblad uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Klaverblad uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Klaverblad ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629