Klaverblad uitvaartverzekering

klaverblad uitvaartverzekeringKlaverblad verzekeringen is gestart in 1850 en is een landelijke verzekeraar. Klaverblad Verzekeringen kent u mogelijk van de TV commercials ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.’ Hiermee maken zij de visie duidelijk. Geen onzin, maar gewoon goed je werk doen. Dit geldt ook voor de Klaverblad uitvaartverzekering.

De Klaverblad uitvaartverzekering

Klaverblad biedt, in tegenstelling tot andere verzekeraars, alleen een kapitaal uitvaartverzekering aan. Dit is een polis die uitkeert in geld nadat de verzekerde is overleden. Een natura uitvaartverzekering kunt u bij Klaverblad niet afsluiten. Met deze kapitaal dekking kunnen dierbaren de uitvaart naar eigen wens afsluiten, wel zo prettig. Er ligt vooraf niets vast, behalve het bedrag dat wordt uitgekeerd en aan wie dat wordt betaald.

Kapitaal uitvaartverzekering

Zoals gezegd keert een kapitaal uitvaartpolis geld uit. En dus geen diensten zoals de natura polis. Dit geld kunnen de nabestaanden naar eigen wens besteden. De verzekerde kiest vooraf zelf het verzekerd bedrag. Dat ligt ergens tussen de 3.000 en 20.000 euro. Het fijne van Klaverblad is dat u dit verzekerde bedrag een keer per jaar met maximaal 10% kunt verhogen. En dat zonder een nieuwe gezondheidsverklaring. Dit doet u bijvoorbeeld als u denkt dat het gekozen verzekerd bedrag onvoldoede is.

Voordelen uitvaartverzekering Klaverblad

  • Het verzekerd bedrag stijgt met 2% tot 80-jarige leeftijd
  • Uitkering vindt plaats in geld
  • Volledige vrijheid over invulling van de uitvaart
  • Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch meeverzekerd

Nadeel uitvaartverzekering Klaverblad

  • U kunt deze verzekering niet via vergelijkers afsluiten, waardoor Klaverblad lastig te vergelijken is met andere aanbieders

Klaverblad uitvaartverzekering vergelijken

U kunt de uitvaartverzekering van Klaverblad vergelijken en afsluiten, maar niet via onze website. Wij bieden de uitvaartverzekeringen aan van andere aanbieders. Bekijk hier welke het beste bij u past.

Bronnen:

Voor de informatie op deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:​

Laatste update: 25 januari 2021

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat