call 072 - 844 52 85
menu

Privacy en cookies

Dit is de privacy en cookie verklaring van Uitvaartverzekeringwijzer.net. Deze website is een informatieplatform waar u alle informatie leest rondom een uitvaart en u de mogelijkheid heeft om een uitvaartverzekering af te sluiten. In deze verklaring leest u hoe wij omgaan met persoonsgegevens die verzameld worden via deze website. Wij gaan altijd zorgvuldig om met persoonsgegevens en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor de volgende doeleinden: het faciliteren van uw websitebezoek en het verlenen van diensten aan u.

Persoonsgegevens

Uitvaartverzekeringwijzer.net gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Nooit zullen deze gedeeld of verkocht worden aan derden. Uitzondering hierop is als wij hiertoe verplicht zijn wegens wet-en regelgeving. Bijvoorbeeld door de politie of justitie, of wanneer wij aan een overeenkomst moeten voldoen die met u is gemaakt.

Functioneren website

Uitvaartverzekeringwijzer.net gebruikt uw gegevens alleen voor het technisch en functioneel beheer van de website, zodat u makkelijk gebruik kunt maken van de website. Voor dit doel verwerken wij bijvoorbeeld uw IP-adres, de pagina’s die u bezoekt, de internetbrowser die u gebruikt, de voorafgaande website die u bezocht heeft, demografische informatie en de tijd en duur van uw bezoek aan onze website.

Het is voor Uitvaartverzekeringwijzer.net onmogelijk om de leeftijden van onze bezoekers te achterhalen en/of te controleren. Wij kunnen daarom niet achterhalen of een minderjarige onze website heeft bezocht en het IP-adres is verwerkt. U heeft de mogelijkheid om de door ons opgeslagen persoonsgegevens(IP-adres) in te zien, aan te laten passen of door ons te laten verwijderen. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u contact met ons opnemen.

Uw persoonsgegevens worden door ons gebruikt als u een vraag stelt aan onze medewerkers. Wij gebruiken dan de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, contactgegevens en communicatie met ons. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw vragen en verzoeken te beantwoorden.

Bewaartermijn

Uw IP-adres wordt een maand bewaard door Uitvaartverzekeringwijzer.net. Hierdoor kunnen wij eventuele fouten opsporen en oplossen. Deze maand gaat in bij uw eerste bezoek van onze website. Indien u de website opnieuw bezoekt zal de bewaartermijn opnieuw ingaan.

Cookies

De website uitvaartverzekeringwijzer.net maakt gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die bij een bezoek aan onze website op uw computer geplaatst worden. Wij gebruiken Google Analytics van Google Inc., voor statistische doeleinden en om de functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van onze website te verbeteren. U kunt uw cookie instellingen op ieder moment wijzigen door de cookie-instellingen van uw browser aan te passen. Wij zullen de gegevens die door ons door middel van cookies zijn verzameld vertrouwelijk behandelen.

Daarnaast bevat de site affiliate links naar andere websites. Deze links worden door ons gebruikt om de kosten van onze website en werkzaamheden te dekken, zodat wij alle informatie kunnen bieden waarnaar u op zoek bent. Indien u op een dergelijke link klikt, wordt u verwezen naar een andere website. Op dat moment wordt er een zogenoemde tracking cookie geplaatst, zodat bekend is dat u vanaf onze website komt. Uitvaartverzekeringwijzer.net heeft geen invloed op deze cookie.

Websites van derden

Op de website uitvaartverzekeringwijzer.net staan diverse verwijzingen en links naar andere websites (websites van derden). De eigenaren achter deze websites zijn zelf verantwoordelijk voor hun gegevensverwerking en cookies, hiervoor is uitvaartverzekeringwijzer.net niet verantwoordelijk.

Beveiliging website

Beveiligde website

Uitvaartverzekeringwijzer.net is beveiligde website. Er zijn maatregelen getroffen om ongeoorloofde toegang tot onze server en/of website te beperken, alleen de eigenaren van deze website hebben toegang.

Vragen of klachten

Mocht u vragen of klachten hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bovendien heeft u het recht om een klacht over ons privacybeleid in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacybeleid

Deze verklaring kan, bijvoorbeeld in geval van toegevoegde functionaliteit waarbij het verwerken van persoonsgegevens nodig is, worden gewijzigd. Uitvaartverzekeringwijzer.net behoudt zich dit recht. Deze privacyverklaring is opgesteld op 26 juli 2018 en bijgewerkt op 10 juni 2019.

Privacy en cookies
4.9 (97.14%) 14 votes

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629