Onafhankelijk informatie centrum

Disclaimer

De website www.uitvaartverzekeringwijzer.net is een informatieve website en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De Uitvaartverzekeringwijzer (UVWZ) spant zich hierbij in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Ondanks dit kan de UVWZ de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen.

De UVWZ is een bron naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over uitvaartverzekeringen. De website toont algemene informatie over uitvaartverzekeringen, uitvaartverzekeraars en algemene informatie over het onderwerp ´uitvaart´. Deze informatie is verzameld via internet en andere vrij beschikbare bronnen. De UVWZ is geen vergelijkingssite voor verzekeringen en is ook niet adviserend.

De UVWZ streeft ernaar alle getoonde informatie op een juist mogelijk wijze weer te geven. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt de UVWZ geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website uitvaartverzekeringwijzer.net kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u een fout ontdekt? Dan verzoeken wij u dit door te geven via info@uitvaartverzekeringwijzer.net.

Vanuit een aantal pagina´s op uitvaartverzekeringwijzer.net verwijst de UVWZ door naar relevante externe websites. De UVWZ heeft geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites. De UVWZ kan daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.

De UVWZ wilt u met de website uitvaartverzekeringwijzer.net helpen om een beter inzicht te krijgen in de rol die een uitvaartverzekering kan vervullen als onderdeel van een gezond financieel plan voor uw toekomst en uitvaart. De inhoud die op de website staat is opgesteld voor informatieve doeleinden. Financiële beslissingen zijn altijd zeer persoonlijk, gebaseerd op de situatie van een individu. Neem contact op met een professional alvorens financiële beslissingen te nemen. UVWZ is niet aansprakelijk voor uw beslissingen op het gebied van (uitvaart)verzekeringen, dan wel andere financiële gebieden.

Disclaimer
3.3 (66.67%) 3 votes