Onafhankelijk informatie centrum

Over ons & contact

De website van de UVWZ  is een informatieve website en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Uitvaartverzekeringwijzer spant zich hierbij in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Ondanks dit kan de UVWZ de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen. Mocht u daarom onjuistheden of ander fouten tegenkomen dan horen wij het graag.

U kunt contact met de UVWZ opnemen door een e-mail te richten aan info (@) uitvaartverzekeringwijzer.net.

Omdat wij niet bemiddelen en geen advies geven over uitvaartverzekeringen kunt u bij ons niet terecht voor advies met betrekking tot het afsluiten van een uitvaartverzekering. Op onze website geven we enkel een overzicht van 5 Nederlandse uitvaartverzekeraars. De premies in deze vergelijking zijn gebaseerd op basis van ijkgegevens. Met andere woorden, dit zijn de gegevens die gebaseerd zijn op een gemiddelde Nederlander.

De ijkgegevens die wij gebruikt hebben voor de vergelijking zijn de volgende:

  • Geslacht: Vrouw
  • Geboortedatum: 01-01-1985
  • Verzekerd bedrag: € 8000,- (Tenzij niet mogelijk, dan de meest vergelijkbare optie gekozen)

Omdat het UVWZ  zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele zaken, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Wij raden u aan om vóór het afsluiten van een uitvaartverzekeringen advies in te winnen bij een specialist.

Over ons & contact
4.2 (84.55%) 44 votes