menu

Over ons

Uitvaartverzekeringwijzer.net is een onafhankelijk informatie centrum op het gebied van uitvaartverzekeringen. Op deze pagina leest u alles over wie we zijn, wat we doen en hoe we vergelijken.

Wie zijn we?

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde experts met passie voor hun vak. Door jarenlange ervaring proberen wij mensen zo goed mogelijk te informeren over de lastige onderwerpen uit de uitvaartwereld. Wij zoeken regelmatig nieuwe mensen die ons team komen versterken. Heeft u interesse om bij ons te komen werk? Bekijk dan onze vacatures.

Ons doel

Ons doel is om de uitvaartbranche transparanter te maken. Dit doen we door heldere en duidelijke informatie over uitvaartverzekeringen te geven. Informatie die iedereen snapt, zonder het 10x te hoeven lezen. Bij ons vindt u alle informatie, van een uitvaartverzekering tot uitvaartmuziek en rouwverwerking.

Wat doen we?

We doen regelmatig onderzoek naar onduidelijkheden en misverstanden in de uitvaartverzekering branche. Daarnaast houden we ons dagelijks bezig met het actueel houden van onze informatie op de website.

In de media

Onze onderzoeken en persberichten komen regelmatig in de media. Daarnaast worden we vaak gevraagd als expert om onze visie te geven op bepaalde zaken in de uitvaartverzekering branche.

Wat doen we niet?

Het moet ook duidelijk zijn wat we niet doen. En dat is het volgende:

  • wij bemiddelen en adviseren niet
  • individuele vragen over uw uitvaartverzekering kunnen wij niet beantwoorden
  • wij kunnen geen polissen inzien, wijzigen of beëindigen

Hoe verdienen wij geld?

Alles wat u op onze website doet is gratis. U zult dan ook nergens voor hoeven te betalen. Zodra u via onze website een uitvaartverzekering afsluit, ontvangen wij daarvoor een vergoeding van de verzekeraar. Dit is een vast bedrag. Welke verzekering u kiest hangt daar niet vanaf.

Hoe vergelijken wij?

Het vergelijken van uitvaartverzekeringen is lastig. Dit komt omdat niet alle verzekeraars dezelfde dekkingen aanbieden. Wij maken daarom gebruik van ijkgegevens voor onze vergelijking.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan verzekeraars of andere aanbieders. Wij zijn daarom 100% onafhankelijk.

Bezoekadres

Wilt u langskomen? Maak dan eerst een afspraak.

Uitvaartverzekeringwijzer.net
Tempeliersstraat 20A
2012 ED, Haarlem

Lees hier hoe u contact met ons kunt opnemen.

© Kompas Storefronts BV 2014-2024
Tempeliersstraat 20A, 2012 ED, Haarlem
KvK nr: 83977635 | BTW nr: NL863057317B01