menu

Over ons

De website van Uitvaartverzekeringwijzer.net is een onafhankelijk informatie centrum op het gebied van uitvaart, uitvaartwensen, uitvaartverzekeringen, Rouw en verlies. De website is opgericht met als doel om zoveel mogelijk Nederlanders op de juiste manier te informeren over alles omtrent uitvaart. De website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij spannen ons iedere dag in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Ondanks dit kan Uitvaartverzekeringwijzer.net de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen. Mocht u daarom onjuistheden of ander fouten tegenkomen dan horen wij het graag.

Onze missie

Sinds de start van uitvaartverzekeringwijzer hebben we het tot onze missie gemaakt om Nederlanders zo goed mogelijk te informeren over dit lastige onderwerp. Wij willen de uitvaartmarkt transparanter maken. We doen regelmatig onderzoek naar onduidelijkheden en misverstanden in de uitvaartbranche.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde experts met passie voor hun vak en ruime ervaring. Door onze jarenlange ervaring proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de lastige onderwerpen uit de uitvaartwereld. Wij zoeken regelmatig nieuwe mensen die ons team kunnen komen versterken. Heeft u interesse om bij ons te komen werk? Bekijk dan onze vacatures. Bent u benieuwd naar de mensen achter uitvaartverzekeringwijzer.net? Bekijk hier al onze medewerkers

Wij geven geen advies en bemiddelen niet

Omdat wij niet bemiddelen en geen advies geven over uitvaartverzekeringen kunt u bij ons niet terecht voor advies met betrekking tot het afsluiten van een uitvaartverzekering. Op onze website geven we enkel een overzicht van 5 Nederlandse uitvaartverzekeraars. De premies in het overzicht zijn gebaseerd op basis van ijkgegevens. Met andere woorden, dit zijn de gegevens die gebaseerd zijn op een gemiddelde Nederlander.

De ijkgegevens die wij gebruikt hebben voor de vergelijking zijn de volgende:

  • Geslacht: Man
  • Geboortedatum: 31-07-1986
  • Verzekerd bedrag: € 6000,- (Tenzij niet mogelijk, dan de meest vergelijkbare optie gekozen)

 

Wij hebben onderstaande Uitvaartverzekeraars in onze vergelijking meegenomen.

Omdat de Uitvaartverzekeringwijzer  zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele zaken, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Wij raden u aan om vóór het afsluiten van een uitvaartverzekeringen advies in te winnen bij een specialist.

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629