Nationale Nederlanden uitvaartverzekering

Prijs

4,8
Service

4,6
Totaalscore

4,8 (8)

4 goedkope uitvaartverzekeraars

[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Inhoudsopgave

De Nationale Nederlanden uitvaartverzekering bestaat niet meer, maar de overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden nog wel.

Het belangrijkste verschil tussen een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering is dat u een uitvaartverzekering kunt afsluiten om uw uitvaart te vergoeden. Deze verzekering biedt praktische hulp en nabestaandenzorg voor uw gezin. Een levensverzekering kunt u afsluiten om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als u binnen de afgesproken looptijd komt te overlijden.

Een ander belangrijk verschil is dat een uitvaartverzekering bij overlijden altijd uitkeert en een Nationale Nederlanden overlijdensrisicoverzekering alleen uitkeert bij overlijden tijdens de looptijd. Als u overlijdt na de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering, wordt er dus niets uitgekeerd. Meer informatie over Nationale Nederlanden vindt u op hun website.

[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

8 beoordeling(en)

 1. Anoniem

  kan beter

 2. Frank Kramer

  Juist bij een overlijden is persoonlijke communicatie belangrijk en wil je geen zorgen over geld. Daar heeft Nationale Nederlanden lak aan. Ontvangstbevestigingen, condoleances, bevestiging van behandeling of uitbetaling, etc etc, Nationale Nederlanden doet er niet aan en neemt lekker ruim de tijd om uit te betalen. Meerdere malen gebeld met de klantenservice die zich wel verontschuldigen maar ook niet verder komen dan ‘het is in behandeling’. Ik heb mijn ongenoegen hierover netjes op papier gezet, maar ook daar heb ik nooit meer een reactie op gekregen. Gevoelloze geldgraaiers zijn het…

 3. richard

  niet doen wacht al 3 maanden op uitbetaling steeds weer rekken formulieren invullen nog steeds niks wel al de rekening van de begravenis voorgeschoten maar nationale nederlanden neemt zijn tijd

 4. Smits

  Zeer slecht! Het is nu ruim een jaar geleden dat het overlijden is gemeld. Er is een bevestiging van uitkering gestuurd. Maar uitbetalen ho maar. Telefonische informatie: er moet een nieuw dossier aangemaakt worden??!! Een druk op de knop en er is betaald. Verdere telefonische informatie: we hangen prioriteit aan het dossier. Klachtenbrief gestuurd: nog niks gehoord. O ja een standaardbrief dat ze er na 18 maart op terug komen. Gestuurd na het eerste telefoontje. En heeft er meer dan een week over gedaan. Sturen zij post met snail mail? Wordt wakker daar in den Haag en stop met kantoortje spelen en betaal!!! Min 5 sterren.

 5. M.h.scheltinga

  Slecht!jullie hebben het bedrag nog steeds niet uitbetaald!iedere keer zeggen dat jullie het druk hebben mijn vader is bijna 3 maanden geleden overleden,en nog steeds niet uitbetaald!

 6. Chen Tran

  De Nationale Nederlanden uitvaartverzekering is duidelijk, goed en simpel. Zo kan ook ik met mijn familie uit het buitenland het begrijpen

 7. Chanti de Bie

  Duidelijke uitvaartverzekeraar met goede communicatie. Alleen telefonisch lang in de wacht

 8. Pieter de Woude

  Goede ervaring met de Nationale Nederlanden uitvaartverzekering

Wat vindt u van Nationale Nederlanden?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Nationale Nederlanden uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Nationale Nederlanden uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Nationale Nederlanden ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629