call 072 - 844 52 85

Nationale Nederlanden uitvaartverzekering

Prijs

8,6
Service

8,6
Totaalscore

8,6 (3)

De Nationale Nederlanden uitvaartverzekering bestaat niet meer, maar de overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden nog wel.

Het belangrijkste verschil tussen een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering is dat u een uitvaartverzekering kunt afsluiten om uw uitvaart te vergoeden. Deze verzekering biedt praktische hulp en nabestaandenzorg voor uw gezin. Een levensverzekering kunt u afsluiten om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als u binnen de afgesproken looptijd komt te overlijden.

Een ander belangrijk verschil is dat een uitvaartverzekering bij overlijden altijd uitkeert en een Nationale Nederlanden overlijdensrisicoverzekering alleen uitkeert bij overlijden tijdens de looptijd. Als u overlijdt na de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering, wordt er dus niets uitgekeerd. Meer informatie over Nationale Nederlanden vindt u op hun website.

Bekijk hieronder 5 goedkope uitvaartverzekeringen

Meest bekeken
€8,45
Meer informatie >»
62% kiest deze verzekering
Naar Yarden >

€8,50
Meer informatie >»
20% kiest deze verzekering
Naar Dela >

€9,29
Meer informatie >»
11% kiest deze verzekering
Naar Monuta >

€10,63
Meer informatie >»
5% kiest deze verzekering
Naar Ardanta >

€10,75
Meer informatie >»
2% kiest deze verzekering
Naar Nuvema >

Nationale Nederlanden uitvaartverzekering
5 (100%) 11 votes

3 beoordeling(en)

  1. Chen Tran

    De Nationale Nederlanden uitvaartverzekering is duidelijk, goed en simpel. Zo kan ook ik met mijn familie uit het buitenland het begrijpen

  2. Chanti de Bie

    Duidelijke uitvaartverzekeraar met goede communicatie. Alleen telefonisch lang in de wacht

  3. Pieter de Woude

    Goede ervaring met de Nationale Nederlanden uitvaartverzekering

Wat vindt u van Nationale Nederlanden?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Nationale Nederlanden uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Nationale Nederlanden uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Nationale Nederlanden ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2018
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar | KvKnr: 70310629