Nationale Nederlanden uitvaartverzekering

Prijs

7,6
Service

7,0
Totaalscore

7,4 (4)

De Nationale Nederlanden uitvaartverzekering bestaat niet meer, maar de overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden nog wel.

Het belangrijkste verschil tussen een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering is dat u een uitvaartverzekering kunt afsluiten om uw uitvaart te vergoeden. Deze verzekering biedt praktische hulp en nabestaandenzorg voor uw gezin. Een levensverzekering kunt u afsluiten om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als u binnen de afgesproken looptijd komt te overlijden.

Een ander belangrijk verschil is dat een uitvaartverzekering bij overlijden altijd uitkeert en een Nationale Nederlanden overlijdensrisicoverzekering alleen uitkeert bij overlijden tijdens de looptijd. Als u overlijdt na de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering, wordt er dus niets uitgekeerd. Meer informatie over Nationale Nederlanden vindt u op hun website.

Bekijk hieronder 5 goedkope uitvaartverzekeringen

DELA

€8,50

Naar DELA

Ardanta

€10,63

Naar Ardanta

Nuvema

€10,75

Naar Nuvema

Nationale Nederlanden uitvaartverzekering
5 (100%) 11 votes

4 beoordeling(en)

 1. M.h.scheltinga

  Slecht!jullie hebben het bedrag nog steeds niet uitbetaald!iedere keer zeggen dat jullie het druk hebben mijn vader is bijna 3 maanden geleden overleden,en nog steeds niet uitbetaald!

 2. Chen Tran

  De Nationale Nederlanden uitvaartverzekering is duidelijk, goed en simpel. Zo kan ook ik met mijn familie uit het buitenland het begrijpen

 3. Chanti de Bie

  Duidelijke uitvaartverzekeraar met goede communicatie. Alleen telefonisch lang in de wacht

 4. Pieter de Woude

  Goede ervaring met de Nationale Nederlanden uitvaartverzekering

Wat vindt u van Nationale Nederlanden?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Nationale Nederlanden uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Nationale Nederlanden uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Nationale Nederlanden ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629