Reaal uitvaartverzekering

Prijs

10,0
Service

8,0
Totaalscore

9,0 (2)

Reaal uitvaartverzekering
REAAL Verzekeringen is onderdeel van de SNS REAAL Groep. De verzekeringen van REAAL kunnen alleen via tussenpersonen gesloten worden en niet rechtstreeks. Reaal biedt net als veel andere verzekeraars ook schadeverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenen.

De REAAL uitvaartverzekering keert na uw overlijden een bedrag uit aan uw nabestaanden. Dit bedrag is het verzekerde bedrag van uw polis, maar kan bij REAAL hoger uitvallen, omdat zij winstdeling hanteert. Dit werkt als volgt: REAAL belegt uw koopsom of een deel van de door u betaalde premies in obligaties en deposito’s. Hierbij wordt gegarandeerd een rendement van 3% per jaar hanteert. Als het rendement boven de 3,75% uitkomt, is er sprake van winst. Deze winst wordt bijgeschreven op uw polis en uitgekeerd bij uw overlijden. Wilt u toch liever nog even een aantal andere uitvaartverzekeringen bekijken? Bekijk hier een aantal goedkope uitvaartverzekeringen.

2 beoordeling(en)

  1. Hwillmese

    Juist de winstdeling is een plus. Vanuit huis deze verzekering meegekregen en later premievrij gemaakt toch mede door de winstbijschrijvingen beslist goed.

    Enig nadeel de administratie was ivm verschillende tussenpersonen niet altijd op orde.

  2. Matthijs van kerkhoven

    Ik ben al jarenlang verzekerd bij Reaal en heb daar ook mijn uitvaartverzekering lopen. Reaal is naar mijn idee toch een van de beste verzekeraars van Nederland en ik wil gewoon kwaliteit. Je hoort vaak genoeg dat kleine verzekeraars omvallen of niet betrouwbaar zijn. Daarom mijn keuze voor Reaal uitvaartverzekeringen

Wat vindt u van Reaal?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een Reaal uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de Reaal uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de Reaal ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629