Reaal uitvaartverzekering

De REAAL uitvaartverzekering is onderdeel van de REAAL Groep. De verzekeringen van REAAL Reaal uitvaartverzekeringkunnen alleen via tussenpersonen gesloten worden en niet rechtstreeks. Op dit moment biedt REAAL geen uitvaartverzekeringen meer aan.

Uitkering van de Reaal uitvaartverzekering

De REAAL uitvaartverzekering keert na uw overlijden een bedrag uit aan uw nabestaanden. Dit bedrag is het verzekerde bedrag van uw polis, maar kan bij REAAL hoger uitvallen, omdat zij winstdeling hanteert. Dit werkt als volgt: REAAL belegt uw koopsom of een deel van de door u betaalde premies in obligaties en deposito’s. Hierbij wordt gegarandeerd een rendement van 3% per jaar hanteert. Als het rendement boven de 3,75% uitkomt, is er sprake van winst. Deze winst wordt bijgeschreven op uw polis en uitgekeerd bij uw overlijden. Wilt u toch liever nog even een aantal andere uitvaartverzekeringen bekijken? Bekijk hier een aantal goedkope uitvaartverzekeringen.

Oude uitvaartverzekering van Reaal

Heeft u nog een oude uitvaartverzekering van Reaal? Geen probleem. Reaal zal gewoon uitkeren aan uw nabestaanden zodra u overleden bent. Heeft u de uitvaartpolis al lang geleden afgesloten? Dan is het zinvol om de polis nogmaals te controleren. De kosten van een uitvaart zijn in de afgelopen jaren namelijk gestegen. Controleer daarom het verzekerde bedrag.

Bronnen:

Voor de informatie op deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • Reaal

Laatste update: 19 januari 2021

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat