DELA uitvaartverzekering

Bent u opzoek naar de DELA uitvaartverzekering? Op deze pagina geven we u alle informatie DELA uitvaartverzekeringover DELA. Op 11 maart 1937 werd DELA opgericht in Eindhoven. DELA uitvaartverzekeringen heeft nu meer dan 3 miljoen leden en is een coöperatie zonder winstoogmerk.

DELA uitvaartverzekering vergelijken

Via onze website kunt u snel de uitvaartverzekering van DELA vergelijken met andere verzekeraars. DELA is de bekendste uitvaartverzekering. Is DELA echter ook de beste en de goedkoopste voor u? Vergelijk hier uw uitvaartverzekering.

Andere DELA verzekeringen

Naast de DELA uitvaartverzekering heeft DELA ook een overlijdensrisicoverzekering. Het verschil tussen deze twee verzekeringen? Een DELA uitvaartverzekering sluit u af om uw uitvaart te vergoeden. En een overlijdensrisicoverzekering kiest u om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als u binnen de looptijd overlijdt.

Herinneringsbijeenkomsten van DELA

DELA organiseert een aantal keer per jaar herinneringsbijeenkomsten in het land. Dit heeft als doel om overleden dierbaren levend te houden. Ze zijn er niet alleen om een moment stil te staan en terug te kijken. Maar ook om weer vooruit te kijken. Iedereen die een dierbare verloren heeft is welkom. Bent u op zoek naar een DELA uitvaartverzekering? Dan kunt u DELA bereiken via onderstaande contactgegevens.

DELA

Bij DELA kunt u terecht om alles te regelen voor een persoonlijk afscheid. U heeft de keuze uit meerdere producten. Bovendien wordt er ondersteuning geboden bij het regelen van een uitvaart. Ook is er inspiratie te halen uit het blog en het forum van DELA. Wat is de meerwaarde van een product afsluiten bij DELA? En welke voordelen levert u dat op? We vertellen u er hieronder graag meer over.

Waarom is de DELA uitvaartverzekering belangrijk?

De meeste mensen denken niet graag na over hun levenseinde. De dood is niet voorspelbaar en komt soms vrij onverwachts. U kunt zich daar niet altijd op voorbereiden. Wat u wel kunt doen is maatregelen treffen. Onder andere om nabestaanden financieel onbezorgd achter te laten. Een uitvaart kost tussen de € 7.000,- en € 10.000,-. Een fors bedrag. Niet iedereen heeft dit geld zomaar beschikbaar. Dit is een van de redenen waarom het hebben van een uitvaartverzekering prettig is. Heeft u deze niet? Dan wordt de rekening van uw uitvaart aan uw nabestaanden gepresenteerd. Dat is geen fijn idee. Daarom u kiest voor een DELA uitvaartverzekering. U kunt deze online afsluiten via ons. Ook kunt u dit doen via de website van DELA of via een tussenpersoon. De keus is aan u.

Producten van DELA

Het aanbod van de DELA levensverzekeringen is divers. Aan alles is gedacht en daarom heeft u de keuze uit een drietal producten: Ten eerste de spaarverzekering, ten tweede de uitvaartverzekering en ten derde de overlijdensrisicoverzekering.

1. DELA Spaarverzekering

Allereerst kunt u een DELA spaarrekening nemen. U spaart geld en krijgt een vaste rente over het bedrag. Ideaal voor het betalen van een studie of woning. U sluit deze verzekering voor minimaal 10 jaar. Tussentijds geld opnemen is bij dit product niet mogelijk. Wilt u het product stopzetten voor de looptijd? Dan geldt hiervoor een (kleine) boete.

2. DELA Uitvaartverzekering

Ook kunt u een DELA uitvaartverzekering afsluiten. Hiermee betaalt u als het ware uw eigen uitvaart. Uw nabestaanden hoeven dit hierdoor niet zelf te betalen. Door een DELA UitvaartPlan af te sluiten, weet u dat bij uw overlijden alles goed geregeld wordt. U verzekert zichzelf van een verzorgde uitvaart. In ruil hiervoor betaalt u iedere maand een premie. De polis is af te sluiten tot uw 75e. U heeft de keuze uit een natura- of kapitaalverzekering. De naturaverzekering bestaat uit een dienstenpakket en de kapitaalverzekering keert uit in geld. Kinderen tot en met 25 jaar zijn tegen een lage premie mee te verzekeren. Bent u 75 jaar of ouder? Dan heeft u de keuze uit een koopsompolis of depositofonds.

3. DELA Overlijdensrisicoverzekering

Tot slot is er de overlijdensrisicoverzekering van DELA. Hiermee verzekert u zich tegen financiële problemen. Het aflossen van de hypotheek is iets wat uw nabestaanden kunnen doen met het vrijgekomen bedrag. U beslist zelf welk bedrag u verzekert en de looptijd in jaren. Komt u te overlijden voor de einddatum van de verzekering? Dan keert de verzekerd het geldbedrag uit dat op de polis is aangetekend. Het is eveneens mogelijk om uw partner mee te verzekeren. De verzekering is af te sluiten tot een leeftijd van 65 jaar. De verzekering is tevens te combineren met een hypotheek. Dit is een optie als u een huis heeft gekocht of wilt overstappen naar een andere aanbieder.

Leg uw uitvaartwensen vast bij DELA uitvaartverzekering

Voor nabestaanden is het vaak lastig te bepalen hoe u wilt dat uw uitvaart eruit ziet. Daarom kunt u bij DELA uitvaartverzekeringen uw wensen vooraf vastleggen. Dit kan erg helpen bij de invulling van uw uitvaart. Vooraf denkt u er goed over na en uw nabestaanden kunnen dit realiseren nadat u overlijdt. Wijzigen uw wensen met de jaren? Dan kunt u deze later nog aanpassen. Bij DELA regelt u dit via de ‘Mijn DELA’ omgeving. Laat in ieder geval altijd iemand weten wat uw wensen zijn of waar u deze heeft genoteerd.

Nazorg van de DELA uitvaartverzekering

Na een overlijden moet er vaak van alles worden geregeld. Bij DELA wordt veel zorg uit handen genomen. Dit is ook een prettig idee als u zelf overlijdt. Voor nabestaanden breekt er veelal een moeilijke periode aan. DELA komt nabestaanden hierin tegemoet en biedt professionele ondersteuning aan. Er wordt hulp geboden bij praktische, financiële, juridische en administratieve zaken. Dit is een prettig idee, nietwaar? Het neemt voor u veel zorgen uit handen.

DELA uitvaartverzekering afsluiten

Het afsluiten van een product bij DELA levert u als verzekerde of klant altijd voordeel op. Wij zetten alle DELA voordelen voor u op een rij:

  • Nabestaanden hoeven zich na uw overlijden over uitvaartkosten geen zorgen te maken.
  • DELA heeft een klantenservice die zowel telefonisch als online bereikbaar is.
  • Dankzij de dienstverlening en service van DELA wordt alles tot in de puntjes geregeld.
  • U heeft de optie om uw uitvaartwensen vast te leggen.
  • Na uw uitvaart krijgen nabestaanden altijd ondersteuning vanuit DELA.

Kortom, genoeg redenen om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten.

TV commercial DELA

Sluit een financieel product af bij DELA

Kunt u de kosten van een begrafenis of crematie op dit moment niet betalen? Dan is het verstandig om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten. Met een uitvaartverzekering van DELA dekt u de kosten van uw uitvaart. Zoals gezegd is dit een fors bedrag. Verder heeft u bij DELA nog veel meer opties om uw partner en kinderen financieel onbezorgd achter te laten. Bijvoorbeeld met een DELA spaarverzekering of overlijdensrisicoverzekering. Laat u adviseren door een DELA intermediair of sluit zelf online een verzekering af. Een premieberekening maken of een verzekering afsluiten kan natuurlijk ook via de website. De keuze is aan u!

Bronnen:

Voor de informatie op deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • DELA
  • Verbond van Verzekeraars
  • Zeker.com

Laatste update: 25 januari 2021

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2023
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat