DELA uitvaartverzekering

Gemiddelde premie
€ 9,00
Prijs

8,2
Service

8,6
Totaalscore

8,4 (15)

Op 11 maart 1937 werd de coöperatieve onderneming DELA opgericht in Eindhoven. DELA uitvaartverzekeringen heeft inmiddels meer dan 3 miljoen leden en is een coöperatie zonder winstoogmerk.

Naast de DELA uitvaartverzekering heeft DELA ook een overlijdensrisicoverzekering. Het belangrijkste verschil tussen de DELA uitvaartverzekering en de overlijdensrisicoverzekering is dat u een DELA uitvaartverzekering kunt afsluiten om uw uitvaart te vergoeden. Deze verzekering biedt praktische hulp en nabestaandenzorg voor uw gezin. Een overlijdensrisicoverzekering kunt u afsluiten om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als u binnen de afgesproken looptijd komt te overlijden. Deze verzekering is ook te koppelen aan uw hypotheek.

DELA organiseert verschillende keren per jaar herinneringsbijeenkomsten in het land. Dit heeft als doel om de herinneringen aan overleden dierbaren levend te houden. Deze bijeenkomsten zijn een moment om even stil te staan en terug te kijken, maar ook om weer vooruit te kijken. Iedereen die een dierbare verloren heeft, is dan ook van welkom op de herinneringsbijeenkomsten. Bent u op zoek naar een DELA uitvaartverzekering, dan kunt u DELA bereiken via onderstaande contactgegevens.

DELA

Bij DELA kunt u uitstekend terecht om alles te regelen voor een persoonlijk afscheid. U heeftDELA uitvaartverzekering namelijk de keuze uit meerdere financiële producten. Bovendien wordt er ondersteuning geboden bij het regelen van een uitvaart en is er inspiratie te halen uit het blogplatform en forum van DELA. Wat is de meerwaarde van een financieel product afsluiten bij DELA en welke voordelen levert u dat op? We vertellen u er graag meer over.

Waarom is de DELA uitvaartverzekering belangrijk?

De meeste mensen denken niet graag na over hun levenseinde. De dood is niet voorspelbaar en komt soms vrij onverwachts. U kunt zich daar niet altijd op voorbereiden, maar wel kunt u de nodige maatregelen treffen om nabestaanden financieel onbezorgd achter te laten. De gemiddelde kosten van een uitvaart liggen zo tussen de € 7.000,- en € 10.000,-. Bij onvoldoende spaargeld is het verstandig om een verzekering te regelen die uitkeert bij uw overlijden. Doet u dit niet, dan wordt de rekening gepresenteerd bij uw nabestaande. Natuurlijk is dit geen ideale situatie. Daarom u kiest voor een DELA uitvaartverzekering. Dit realiseert u onder meer door het afsluiten van een uitvaartverzekering bij DELA via deze website of een DELA intermediair.

Financiële producten van DELA

Het aanbod van de DELA levensverzekeringen is divers. Aan alles is gedacht en daarom heeft u de keuze uit een drietal verschillende producten:

1. DELA Spaarverzekering
DELA biedt u de mogelijkheid om een spaarrekening voor uzelf of (klein)kind af te sluiten. U spaart geld in een zogenaamde spaarverzekering en bovendien krijgt u vaste rente over het gespaarde bedrag. Ideaal voor bijvoorbeeld een studie of ander spaardoel. U sluit deze verzekering voor minimaal 10 jaar en u bent niet gebonden aan een minimuminleg. Komt u voor het uiteinde van de looptijd te overlijden? Dan ontvangt u een extra uitkering van 10 procent op het dan toe opgebouwde saldo in de spaarverzekering. Tussentijds geld opnemen is bij dit product niet mogelijk. Wilt u het product stopzetten voor de looptijd? Houd u dan rekening met een boete.

2. DELA Uitvaartverzekering
Dankzij een DELA uitvaartverzekering hoeft u nabestaanden niet met financiële zorgen achter te laten. Met een uitvaartverzekering van DELA verzekert u zichzelf tegen hoge uitvaartkosten. Door nu een DELA UitvaartPlan af te sluiten, weet u dat bij uw overlijden alles goed geregeld wordt. U verzekert zichzelf van een verzorgde uitvaart tegen een klein bedrag per maand. De polis is af te sluiten tot uw 75e levensjaar. U heeft de keuze uit een naturaverzekering of kapitaalverzekering. De naturaverzekering bestaat uit een dienstenpakket en de kapitaalverzekering keert uit in geld. Kinderen tot en met 25 zijn tegen een kinderpremie mee te verzekeren op uw begrafenisverzekering. Bent u 75 jaar of ouder? Dan heeft u de keuze uit een uitvaartkoopsompolis of depositofonds.

3. DELA Overlijdensrisicoverzekering
U wilt niet alleen zelf een verzorgde uitvaart bij uw overlijden, maar ook uw nabestaanden financieel onbezorgd achterlaten. Dit realiseert u met een overlijdensrisicoverzekering van DELA. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld de hypotheek af te lossen of een inkomen aan te vullen dat is weggevallen. U beslist zelf welk bedrag u verzekert en de looptijd in jaren. Komt u te overlijden voor de einddatum van de verzekering? Dan keert de verzekerd het geldbedrag uit dat op de polis is aangetekend. Het is eveneens mogelijk om uw partner mee te verzekeren. De verzekering is af te sluiten tot een leeftijd van 65 jaar. De verzekering is tevens te combineren met een hypotheek. Dit is een optie als u een huis heeft gekocht of wilt overstappen naar een andere aanbieder.

Leg uw uitvaartwensen vast bij DELA

Voor nabestaanden is het niet altijd in te schatten wat u belangrijk vond en hoe u dacht over de invulling van uw uitvaart. Bij DELA uitvaartverzekeringen is het mogelijk om uw uitvaartwensen vast te leggen. Het kan helpend zijn voor achterblijvers als u uw wensen vastlegt. Bij DELA is dit eenvoudig te realiseren. U kunt het document eenvoudig opslaan in de ‘Mijn DELA’ omgeving, maar het papier is ook uit te printen. Vertel in ieder geval iemand dat u een document heeft waarin uw uitvaartwensen staan beschreven. Dit kan uitkomst bieden bij het regelen van een passende uitvaart.

Nazorg van de DELA uitvaartverzekering

Na een overlijden moet er vaak van alles worden geregeld. Bij DELA worden veel zorgen u uit handen genomen. Dit is ook een prettig idee als u zelf komt te overlijden. Voor nabestaanden breekt er veelal een moeilijke periode aan na een overlijden. DELA komt nabestaanden hierin tegemoet en biedt professionele ondersteuning aan. Er wordt hulp geboden bij praktische, financiële, juridische en administratieve zaken. Dit is een prettig idee, nietwaar? Het neemt voor u veel zorgen uit handen.

DELA uitvaartverzekering afsluiten

Het afsluiten van een financieel product bij DELA levert u als verzekerde of klant altijd voordelen op. Wij zetten alle DELA voordelen voor u op een rij:

 • Nabestaanden hoeven zich na uw overlijden over uitvaartkosten geen zorgen te maken.
 • DELA heeft een klantenservice die zowel telefonisch als online bereikbaar is.
 • Dankzij de dienstverlening en service van DELA wordt alles tot in de puntjes geregeld.
 • U heeft de mogelijkheid om uw uitvaarwensen vast te leggen.
 • Na uw uitvaart krijgen nabestaanden altijd ondersteuning vanuit DELA.

Kortom, genoeg redenen om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten.

TV commercial DELA

Sluit een financieel product af bij DELA

Kunt u de kosten van een begrafenis of crematie op dit moment niet betalen? Dan is het verstandig om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten. Met een uitvaartverzekering van DELA dekt u de kosten af die bij een uitvaart komen kijken. Verder heeft u bij DELA nog veel meer mogelijkheden om uw partner en kinderen financieel onbezorgd achter te laten. Dit realiseert u onder andere door een spaarverzekering of overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Laat u vrijblijvend adviseren door een DELA intermediair omtrent de mogelijkheden of sluit zelf online een verzekering af. Een premieberekening maken of een verzekering afsluiten kan natuurlijk ook via de website. De keuze is aan u!

15 beoordeling(en)

 1. Jan berens

  Dela heeft voor mijn helaas te vroeg overleden vrouw de zaken keurig geregeld en afgehandeld.

 2. Niels Barhorst

  Het mooie van DELA vind ik dat het een coöperatie is. zonder winstoogmerk. Daarom heb ik voor DELA gekozen ondanks dat ze qua prijs iets duurder waren dan Yarden

 3. Mevr Rietveld

  Ik ben heel goed geholpen door de medewerkers van DELA.

 4. Lous

  makkelijk en snel af te sluiten en de premie is ook niet zo hoog

 5. dhr Fransson

  Door familie gewezen op de uitvaartverzekering van DELA en toch maar afgesloten. Tot nu toe had ik er geen. Premie is door mijn leeftijd wel wat hoger, maar telefonisch werd mij duidelijk toegelicht waarom dat is. Hopelijk hoeven wij de verzekering nog velen jaren niet te raadplegen.

 6. Maarten vd Spek

  verzekering afgesloten voor mijn partner, heb nu nog geen idee of we in de toekomst tevreden zullen zijn. Nu betalen we gewoon netjes de premie.

 7. Aldo

  ik was een beetje sceptisch omdat dela de laatste tijd wat slechter in het nieuws was vanwege de vingerafdrukken. Werd telefonisch wel echt goed geholpen en daarom besloten alsnog hier mijn verzekering af te sluiten. Hopelijk maken ze dat in de toekomst ook waar.

 8. Andre Bremert

  Telefonisch een uitvaartverzekering van DELA afgesloten. De telefoniste hielp me erg goed. Duidelijk een expert

 9. Marjan Jonker

  Goede prijs. Hopelijk maken ze hun beloftes waar als ik dood ben

 10. Mevr Jansen

  Een negatieve review schrijven doe ik zelden, maar nu voel ik me genoodzaakt. Door de reclames op tv heb ik voor een DELA uitvaart verzekering gekozen, maar hier heb ik nu spijt van. Ik heb toen geen prijzen vergeleken en heb gewoon voor DELA gekozen omdat het bedrijf me aansprak.

  Nu heb ik opnieuw vergeleken en wat blijkt? DELA is veruit de duurste verzekeraar voor uitvaartverzekeringen. Ik heb alle websites van de andere verzekeraars bezocht en overal was het voor mij en mijn vriend stukken goedkoper. Enerzijds is dat natuurlijk mijn eigen fout, omdat ik niet goed heb vergeleken. Maar aan de andere kant vind ik het bijzonder dat DELA zulke hoge bedragen durft te vragen voor hun verzekering, terwijl de dekking precies hetzelfde is als bij de andere. Ik zal DELA daarom nooit meer aanraden bij mijn familie, vrienden en kennissen

 11. Jan

  Toppie!

 12. Janneke van Lunteren

  Mijn man en ik zijn vorige maand overgestapt van Yarden naar de uitvaartverzekering van DELA en dit kwam vanwege de prijs. We besparen hiermee maandelijks ruim 3 euro en over de looptijd van de verzekeringen zal dat ons duizenden euro’s besparen. Erg blij dat we onze uitvaartverzekeringen na al die tijd nog even vergeleken hebben

 13. Mohammed Asis

  Verzekering voor hele familie gesloten. Erg duur maar moet toch zijn geregeld voor mijn familie

 14. Marjan

  Super service, maar ik vond de prijs wel duurder dan ik vooraf had verwacht

 15. Isa de Zwart

  Het afsluiten van de DELA uitvaartverzekering ging erg makkelijk. Hopelijk is de service ook nog goed als ik overleden ben en als de uitvaart geregeld moet worden.

Wat vindt u van DELA?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een DELA uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de DELA uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de DELA ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629