DELA uitvaartverzekering

Gemiddelde premie
€ 9,00
Prijs

8,2
Service

8,6
Totaalscore

8,4 (15)

Bent u opzoek naar de DELA uitvaartverzekering? Op deze pagina geven we u alle informatie over DELA. Op 11 maart 1937 werd DELA opgericht in Eindhoven. DELA uitvaartverzekeringen heeft nu meer dan 3 miljoen leden en is een coöperatie zonder winstoogmerk.

DELA uitvaartverzekering vergelijken

Via onze website kunt u snel de uitvaartverzekering van DELA vergelijken met andere verzekeraars. DELA is de bekendste uitvaartverzekering. Is DELA echter ook de beste en de goedkoopste voor u? Vergelijk hier uw uitvaartverzekering.

Vergelijk DELA
Verzekerd bedrag
€ 9000
Kinderen gratis
Nee
Premielooptijd
Tot overlijden
€ 9,11 Bekijken
Vergelijk Yarden
Verzekerd bedrag
€ 9.000,-
Kinderen gratis
Tot 21 jaar
Premielooptijd
Tot 85 jaar
€ 10,08 Bekijken
Vergelijk Monuta
Verzekerd bedrag
€ 9.000,-
Kinderen gratis
Tot 18 jaar
Premielooptijd
Tot overlijden
€ 11,42 Bekijken

De ijkgegevens die wij gebruikt hebben voor de vergelijking zijn de volgende:
Geboortedatum: 01-01-1991
Verzekerd bedrag: € 9000,- (Tenzij niet mogelijk, dan de meest vergelijkbare optie gekozen)

Laatste gecontroleerd: 21 september 2020

Andere DELA verzekeringen

Naast de DELA uitvaartverzekering heeft DELA ook een overlijdensrisicoverzekering. Het verschil tussen deze twee verzekeringen? Een DELA uitvaartverzekering sluit u af om uw uitvaart te vergoeden. En een overlijdensrisicoverzekering kiest u om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als u binnen de looptijd overlijdt.

Herinneringsbijeenkomsten van DELA

DELA organiseert een aantal keer per jaar herinneringsbijeenkomsten in het land. Dit heeft als doel om overleden dierbaren levend te houden. Ze zijn er niet alleen om een moment stil te staan en terug te kijken. Maar ook om weer vooruit te kijken. Iedereen die een dierbare verloren heeft is welkom. Bent u op zoek naar een DELA uitvaartverzekering? Dan kunt u DELA bereiken via onderstaande contactgegevens.

DELA

Bij DELA kunt u terecht om alles te regelen voor een persoonlijk afscheid. U heeftDELA uitvaartverzekering de keuze uit meerdere producten. Bovendien wordt er ondersteuning geboden bij het regelen van een uitvaart. Ook is er inspiratie te halen uit het blog en het forum van DELA. Wat is de meerwaarde van een product afsluiten bij DELA? En welke voordelen levert u dat op? We vertellen u er hieronder graag meer over.

Waarom is de DELA uitvaartverzekering belangrijk?

De meeste mensen denken niet graag na over hun levenseinde. De dood is niet voorspelbaar en komt soms vrij onverwachts. U kunt zich daar niet altijd op voorbereiden. Wat u wel kunt doen is maatregelen treffen. Onder andere om nabestaanden financieel onbezorgd achter te laten. Een uitvaart kost tussen de € 7.000,- en € 10.000,-. Een fors bedrag. Niet iedereen heeft dit geld zomaar beschikbaar. Dit is een van de redenen waarom het hebben van een uitvaartverzekering prettig is. Heeft u deze niet? Dan wordt de rekening van uw uitvaart aan uw nabestaanden gepresenteerd. Dat is geen fijn idee. Daarom u kiest voor een DELA uitvaartverzekering. U kunt deze online afsluiten via ons. Ook kunt u dit doen via de website van DELA of via een tussenpersoon. De keus is aan u.

Producten van DELA

Het aanbod van de DELA levensverzekeringen is divers. Aan alles is gedacht en daarom heeft u de keuze uit een drietal producten: Ten eerste de spaarverzekering, ten tweede de uitvaartverzekering en ten derde de overlijdensrisicoverzekering.

1. DELA Spaarverzekering

Allereerst kunt u een DELA spaarrekening nemen. U spaart geld en krijgt een vaste rente over het bedrag. Ideaal voor het betalen van een studie of woning. U sluit deze verzekering voor minimaal 10 jaar. Tussentijds geld opnemen is bij dit product niet mogelijk. Wilt u het product stopzetten voor de looptijd? Dan geldt hiervoor een (kleine) boete.

2. DELA Uitvaartverzekering

Ook kunt u een DELA uitvaartverzekering afsluiten. Hiermee betaalt u als het ware uw eigen uitvaart. Uw nabestaanden hoeven dit hierdoor niet zelf te betalen. Door een DELA UitvaartPlan af te sluiten, weet u dat bij uw overlijden alles goed geregeld wordt. U verzekert zichzelf van een verzorgde uitvaart. In ruil hiervoor betaalt u iedere maand een premie. De polis is af te sluiten tot uw 75e. U heeft de keuze uit een natura- of kapitaalverzekering. De naturaverzekering bestaat uit een dienstenpakket en de kapitaalverzekering keert uit in geld. Kinderen tot en met 25 jaar zijn tegen een lage premie mee te verzekeren. Bent u 75 jaar of ouder? Dan heeft u de keuze uit een koopsompolis of depositofonds.

3. DELA Overlijdensrisicoverzekering

Tot slot is er de overlijdensrisicoverzekering van DELA. Hiermee verzekert u zich tegen financiële problemen. Het aflossen van de hypotheek is iets wat uw nabestaanden kunnen doen met het vrijgekomen bedrag. U beslist zelf welk bedrag u verzekert en de looptijd in jaren. Komt u te overlijden voor de einddatum van de verzekering? Dan keert de verzekerd het geldbedrag uit dat op de polis is aangetekend. Het is eveneens mogelijk om uw partner mee te verzekeren. De verzekering is af te sluiten tot een leeftijd van 65 jaar. De verzekering is tevens te combineren met een hypotheek. Dit is een optie als u een huis heeft gekocht of wilt overstappen naar een andere aanbieder.

Leg uw uitvaartwensen vast bij DELA uitvaartverzekering

Voor nabestaanden is het vaak lastig te bepalen hoe u wilt dat uw uitvaart eruit ziet. Daarom kunt u bij DELA uitvaartverzekeringen uw wensen vooraf vastleggen. Dit kan erg helpen bij de invulling van uw uitvaart. Vooraf denkt u er goed over na en uw nabestaanden kunnen dit realiseren nadat u overlijdt. Wijzigen uw wensen met de jaren? Dan kunt u deze later nog aanpassen. Bij DELA regelt u dit via de ‘Mijn DELA’ omgeving. Laat in ieder geval altijd iemand weten wat uw wensen zijn of waar u deze heeft genoteerd.

Nazorg van de DELA uitvaartverzekering

Na een overlijden moet er vaak van alles worden geregeld. Bij DELA wordt veel zorg uit handen genomen. Dit is ook een prettig idee als u zelf overlijdt. Voor nabestaanden breekt er veelal een moeilijke periode aan. DELA komt nabestaanden hierin tegemoet en biedt professionele ondersteuning aan. Er wordt hulp geboden bij praktische, financiële, juridische en administratieve zaken. Dit is een prettig idee, nietwaar? Het neemt voor u veel zorgen uit handen.

DELA uitvaartverzekering afsluiten

Het afsluiten van een product bij DELA levert u als verzekerde of klant altijd voordeel op. Wij zetten alle DELA voordelen voor u op een rij:

 • Nabestaanden hoeven zich na uw overlijden over uitvaartkosten geen zorgen te maken.
 • DELA heeft een klantenservice die zowel telefonisch als online bereikbaar is.
 • Dankzij de dienstverlening en service van DELA wordt alles tot in de puntjes geregeld.
 • U heeft de optie om uw uitvaartwensen vast te leggen.
 • Na uw uitvaart krijgen nabestaanden altijd ondersteuning vanuit DELA.

Kortom, genoeg redenen om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten.

TV commercial DELA

Sluit een financieel product af bij DELA

Kunt u de kosten van een begrafenis of crematie op dit moment niet betalen? Dan is het verstandig om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten. Met een uitvaartverzekering van DELA dekt u de kosten van uw uitvaart. Zoals gezegd is dit een fors bedrag. Verder heeft u bij DELA nog veel meer opties om uw partner en kinderen financieel onbezorgd achter te laten. Bijvoorbeeld met een DELA spaarverzekering of overlijdensrisicoverzekering. Laat u adviseren door een DELA intermediair of sluit zelf online een verzekering af. Een premieberekening maken of een verzekering afsluiten kan natuurlijk ook via de website. De keuze is aan u!

15 beoordeling(en)

 1. Jan berens

  Dela heeft voor mijn helaas te vroeg overleden vrouw de zaken keurig geregeld en afgehandeld.

 2. Niels Barhorst

  Het mooie van DELA vind ik dat het een coöperatie is. zonder winstoogmerk. Daarom heb ik voor DELA gekozen ondanks dat ze qua prijs iets duurder waren dan Yarden

 3. Mevr Rietveld

  Ik ben heel goed geholpen door de medewerkers van DELA.

 4. Lous

  makkelijk en snel af te sluiten en de premie is ook niet zo hoog

 5. dhr Fransson

  Door familie gewezen op de uitvaartverzekering van DELA en toch maar afgesloten. Tot nu toe had ik er geen. Premie is door mijn leeftijd wel wat hoger, maar telefonisch werd mij duidelijk toegelicht waarom dat is. Hopelijk hoeven wij de verzekering nog velen jaren niet te raadplegen.

 6. Maarten vd Spek

  verzekering afgesloten voor mijn partner, heb nu nog geen idee of we in de toekomst tevreden zullen zijn. Nu betalen we gewoon netjes de premie.

 7. Aldo

  ik was een beetje sceptisch omdat dela de laatste tijd wat slechter in het nieuws was vanwege de vingerafdrukken. Werd telefonisch wel echt goed geholpen en daarom besloten alsnog hier mijn verzekering af te sluiten. Hopelijk maken ze dat in de toekomst ook waar.

 8. Andre Bremert

  Telefonisch een uitvaartverzekering van DELA afgesloten. De telefoniste hielp me erg goed. Duidelijk een expert

 9. Marjan Jonker

  Goede prijs. Hopelijk maken ze hun beloftes waar als ik dood ben

 10. Mevr Jansen

  Een negatieve review schrijven doe ik zelden, maar nu voel ik me genoodzaakt. Door de reclames op tv heb ik voor een DELA uitvaart verzekering gekozen, maar hier heb ik nu spijt van. Ik heb toen geen prijzen vergeleken en heb gewoon voor DELA gekozen omdat het bedrijf me aansprak.

  Nu heb ik opnieuw vergeleken en wat blijkt? DELA is veruit de duurste verzekeraar voor uitvaartverzekeringen. Ik heb alle websites van de andere verzekeraars bezocht en overal was het voor mij en mijn vriend stukken goedkoper. Enerzijds is dat natuurlijk mijn eigen fout, omdat ik niet goed heb vergeleken. Maar aan de andere kant vind ik het bijzonder dat DELA zulke hoge bedragen durft te vragen voor hun verzekering, terwijl de dekking precies hetzelfde is als bij de andere. Ik zal DELA daarom nooit meer aanraden bij mijn familie, vrienden en kennissen

 11. Jan

  Toppie!

 12. Janneke van Lunteren

  Mijn man en ik zijn vorige maand overgestapt van Yarden naar de uitvaartverzekering van DELA en dit kwam vanwege de prijs. We besparen hiermee maandelijks ruim 3 euro en over de looptijd van de verzekeringen zal dat ons duizenden euro’s besparen. Erg blij dat we onze uitvaartverzekeringen na al die tijd nog even vergeleken hebben

 13. Mohammed Asis

  Verzekering voor hele familie gesloten. Erg duur maar moet toch zijn geregeld voor mijn familie

 14. Marjan

  Super service, maar ik vond de prijs wel duurder dan ik vooraf had verwacht

 15. Isa de Zwart

  Het afsluiten van de DELA uitvaartverzekering ging erg makkelijk. Hopelijk is de service ook nog goed als ik overleden ben en als de uitvaart geregeld moet worden.

Wat vindt u van DELA?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een DELA uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de DELA uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de DELA ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629