GUV uitvaartverzekering

Op deze pagina leest u alles over de GUV uitvaartverzekering. GUV is zowel een uitvaartverzorger als een uitvaartverzekeraar. Dit betekent dat u bij GUV GUV uitvaartverzekeringterecht kunt voor uitvaartverzekeringen, de uitvaartverzorging, voor een crematorium en uitvaartcentra. Alle medewerkers van GUV zijn regionaal woonachtig en kennen hierdoor de gewoontes en gebruiken als geen ander. Persoonlijk contact staat bij GUV centraal.

De organisatie kent maar één doelstelling en dat is “het verzorgen van waardige uitvaarten”.

GUV uitvaartverzekeringen

Er zijn 3 mogelijkheden bij GUV.

  1. GUV vrije keuze polis (premiebetaling tot 85 jaar)
  2. GUV vrije keuze polis (premiebetaling van 30 jaar)
  3. Koopsompolis van GUV

GUV vrije keuze polis (premiebetaling tot 85 jaar)

Met deze verzekering kiest u voor zekerheid. U heeft vrije keuze van uitvaartverzorger en vrije besteding van het verzekerde bedrag. Uw nabestaanden kunnen dus zelf bepalen wat ze voor uitvaart willen. GUV maakt het mogelijk deze wensen tot in detail uit te voeren. U betaalt premie tot 85 jaar en bent levenslang verzekerd. Kinderen zijn gratis meeverzekerd tot 18 jaar.

GUV vrije keuze polis (premiebetaling van 30 jaar)

Met deze verzekering heeft u vrije keuze van uitvaartverzorger en vrije besteding van het verzekerde bedrag. Uw nabestaanden kunnen zelf bepalen wat ze voor uitvaart willen. GUV maakt het mogelijk deze wensen tot in detail uit te voeren. U betaalt 30 jaar premie en bent levenslang verzekerd. Uw kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Koopsompolis van GUV

U betaalt vooraf in één keer alle premie. Een koopsompolis is een soort spaarpot voor uw uitvaart. U bent levenslang verzekerd en hoeft slechts één keer premie te betalen.

Voordelen uitvaartverzekering GUV

  • Vrije keuze van uitvaartondernemer
  • Zonder winstoogmerk
  • Indexering mogelijk
  • Kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Wordt beoordeeld met een 9,7

Nadelen uitvaartverzekering GUV

  • Afsluiten via vergelijkingssites niet mogelijk

Wat maakt GUV uniek

GUV bestaat al meer dan 100 jaar. Het is een betrouwbaar bedrijf met veel ervaren uitvaartbegeleiders in dienst. GUV organiseert grote en kleine uitvaarten. Met een klein budget kan GUV uit de voeten. Ze zorgen altijd voor een waardig afscheid.

Bronnen:

Voor de informatie op deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

Laatste update: 25 januari 2021

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat