call 072 - 844 52 85 menu

Monuta begrafenisverzekering

timer Leestijd: 2 minuten

Bij uw dood staat u liever niet te lang stil. Maar zodra u overlijdt, moet er van alles gedaan worden. Een van deze dingen is de begrafenis. Veel mensen schatten de kosten hiervoor te laag in. En komen daardoor voor hoge kosten te staan. Om uw nabestaanden niet achter te laten met deze zorgen, kunt u een polis nemen. Bijvoorbeeld de Monuta begrafenisverzekering. Hiermee zijn de kosten voor uw begrafenis gedekt.

Waarom een begrafenisverzekering Monuta?

monuta begrafenisverzekering

Het is niet verplicht om een begrafenisverzekering af te sluiten. Toch is het wel heel slim. De kosten voor een begrafenis lopen al snel op. Tot duizenden euro’s. Niet iedereen kan deze kosten betalen. Met een begrafenisverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden deze kosten zelf moeten betalen. De begrafenisverzekering Monuta dekt de kosten voor uw uitvaart. Hoeveel een uitvaart kost hangt af van meerdere factoren. Onder andere of u begraven of gecremeerd wilt worden. Welke wensen u heeft voor uw uitvaart. Wilt u een eenvoudige dienst? Of wilt u juist een grote waar iedereen welkom is? Voor een uw uitvaart moet u al gauw denken aan de uitvaart kosten van €8.000.

Begrafenisverzekering Monuta vergelijken

Door de uitvaartverzekering te vergelijken, ziet u snel waar u de beste polis voor u vindt. Wij raden aan om niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook de voorwaarden goed door te nemen. De goedkoopste verzekering heeft niet altijd de minste dekking en de duurste is niet altijd de beste verzekering. Door te vergelijken ziet u meteen welke opties er zijn en welke verzekering het beste aansluit bij uw wensen. U start met vergelijken door uw gegevens in te vullen. U kiest een dekking en verzekerd bedrag en de tool rekent dan de premie uit. Bent u het ermee eens? Dan kunt u de polis direct afsluiten.

Monuta begrafenisverzekering afsluiten

Het afsluiten van de Monuta begrafenisverzekering is snel gedaan. Vul alle gegevens in, kies uw dekking en verzekerd bedrag. Daarna kunt u hem afsluiten. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd op uw polis. Voordat uw aanvraag geaccepteerd wordt, wordt er naar uw gezondheid gevraagd. Bij Monuta krijgt u direct duidelijkheid over deze medische acceptatie. Zo weet u direct of u bent verzekerd of niet. Een ander voordeel is dat u de polis op elk moment kunt aanpassen. Wilt u toch gecremeerd worden in plaats van begraven? Dan worden deze aanpassingen gratis gemaakt.

Ervaringen Monuta begrafenisverzekering

Monuta is een zeer grote verzekeraar. Voordat u een begrafenisverzekering Monuta afsluit, is het belangrijk om de aanbieders te vergelijken. Zo kijkt u naar de verschillen in kosten en voorwaarden. Ook het lezen van reviews is erg waardevol. Aan de hand van deze reviews komt u erachter wat de plus- en min punten zijn. Deze punten van andere klanten kunt u meenemen in uw vergelijking.

Opzeggen begrafenisverzekering Monuta

Wilt u uw Monuta begrafenisverzekering stoppen? Dan heeft u twee opties. Optie 1: afkopen en optie 2: premievrij maken. Wilt u de verzekering afkopen? Dan keert Monuta een bedrag uit. U bent vanaf dat moment niet meer verzekerd voor de begrafeniskosten. Bij het premievrij maken van de verzekering blijft u wel verzekerd. Het verzekerde bedrag blijft bij Monuta gereserveerd. U bent dan verzekerd tegen een lagere waarde, omdat u geen premie meer betaald.

Monuta begrafenisverzekering contact

Monuta is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur op nummer 0800 – 022 22 92.

Bezoekadres:
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn

Postadres:
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn

Sluit de Monuta begrafenisverzekering hier direct af!

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat