call 072 - 844 52 85 menu

Nationale Nederlanden begrafenisverzekering

timer Leestijd: 3 minuten

Het komt vaak voor dat mensen de kosten voor een uitvaart te laag inschatten. Hierdoor worden nabestaanden belast met hoge kosten. Het afsluiten van een Nationale Nederlanden begrafenisverzekering biedt hiervoor dekking. Zodra u overlijdt, keert de verzekeraar uit. Hiermee wordt uw uitvaart verzorgd.

Begrafenisverzekering Nationale Nederlanden vergelijken

nationale nederlanden begrafenisverzekering

Er is een aantal aanbieders voor begrafenisverzekeringen. Zij bieden allen eigen voorwaarden en kosten. Hierdoor is het lastig een goede keuze te maken. Want welke uitvaartverzekering pas het beste bij uw wensen? Door ze met elkaar te vergelijken, vindt u een begrafenisverzekering die compleet bij uw wensen aansluit. Wanneer u een verzekering vergelijkt, dan let u op deze punten:

  • De premie per maand
  • De voorwaarden
  • Dekking in geld of diensten
  • Aanvullend verzekeren

De begrafenisverzekering van Nationale Nederlanden (NN) kunt u niet meer kiezen. Vergelijk daarom via onze vergelijkingstool snel en simpel de andere aanbieders. Hierdoor krijgt u een helder beeld van welke uitvaartverzekeringen er zijn. Wij zijn altijd onafhankelijk en helpen u bij het zoeken naar de beste uitvaart polis. Is de premie voor u van groot belang? Dan helpen wij u zoeken naar de goedkoopste uitvaartverzekering.

Begrafenisverzekering NN afsluiten

Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Heeft u geen uitvaartverzekering? Dan betalen uw nabestaanden de kosten van uw uitvaart. Omdat deze kosten fors zijn, is het aan te raden om toch een verzekering voor uw uitvaart te nemen. De begrafenisverzekering Nationale Nederlanden is er niet meer. U heeft daarom twee opties. Ten eerste kunt u kiezen voor een andere verzekeraar. U kunt dan gewoon een uitvaartverzekering afsluiten. Hiermee bent u verzekerd voor uw uitvaart kosten. Ten tweede, wilt u alsnog graag een verzekering van NN? Dan kunt u een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten. Met deze ORV laat u uw nabestaanden achter met financiële zekerheid. Het wordt ook wel een nabestaandenverzekering genoemd.

Kosten begrafenisverzekering

De uitvaart kosten liggen rond de €7.000. Voor veel mensen is dit een hoog bedrag. De meeste kunnen dit niet zomaar betalen. Het afsluiten van een begrafenisverzekering biedt dan hulp. Het is in wezen een verzekering voor uw nabestaanden. Door middel van een uitvaartverzekering komen zij niet voor hoge kosten te staan. Deze worden dan geheel of deels gedekt met de uitvaart polis. Een ander voordeel is dat veel wensen van te voren al worden vastgelegd. Na uw overlijden hoeft dit niet nog stel op sprong bepaald te worden. Dit in tegenstelling tot de ORV. Deze verzekering keert alleen een som geld uit en regelt verder niets. Ook niet voor uw uitvaart. Het geld dat door de ORV vrij komt, mag naar wens besteed worden. Zowel voor uw uitvaart als voor iets anders.

Ervaringen Nationale Nederlanden begrafenisverzekering

Door reviews van andere klanten te lezen, krijgt u een beter beeld of een Nationale Nederlanden begrafenisverzekering bij u past. Omdat deze polis niet meer bestaat, is het nuttig om reviews van andere verzekeraars te lezen. Deze reviews kunt u meenemen zodra u start met vergelijken. Let er op dat mensen met een negatieve ervaring veelal een review schrijven. Dit kan een verkeerd beeld geven.

Begrafenisverzekering Nationale Nederlanden opzeggen

Een begrafenisverzekering is niet verplicht en kunt u daarom altijd opzeggen. Hiervoor heeft u twee opties. Optie 1 is de polis premievrij te maken. Optie 2 is de polis af te kopen. De begrafenisverzekering Nationale Nederlanden is er niet meer. In plaats hiervan kunt u een polis van een andere verzekeraar kiezen of een ORV afsluiten. De ORV van NN kan niet afgekocht of premievrij gemaakt worden. Dit komt omdat er met de ORV geen waarde wordt opgebouwd. Deze verzekering kunt u wel stoppen.

Nationale Nederlanden begrafenisverzekering contact

Nationale Nederlanden belt u via 088 – 663 00 00 op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Postadres:
Postbus 93604
2509 AV Den Haag

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat