call 072 - 844 52 85 menu

Reaal begrafenisverzekering

timer Leestijd: 3 minuten

Een begrafenis kost veel geld. Het komt hierdoor vaak voor dat mensen de kosten voor een uitvaart te laag schatten. Hierdoor komen zij voor hoge rekeningen te staan. Door het sluiten van een Reaal begrafenisverzekering worden de kosten voor een uitvaart vergoed. U laat uw nabestaanden hiermee niet achter met financiële zorgen. Met een begrafenisverzekering Reaal:

  • Zorgt u voor minder lasten voor uw nabestaanden
  • Bepaalt u zelf het verzekerd bedrag
  • Kunt u kiezen uit een premie of koopsom dekking

Begrafenisverzekering Reaal vergelijken

reaal begrafenisverzekering

Het vergelijken van uitvaartverzekeringen kan enorm lonen. Dat komt doordat iedere verzekeraar haar eigen voorwaarden en premies rekent. Het is daarom van belang om deze met elkaar te vergelijken. Op deze manier sluit u een verzekering af die bij uw wensen aansluit. Wanneer u een begrafenisverzekering Reaal vergelijkt, dan:

Let bij het vergelijken van de begrafenisverzekering niet alleen op de kosten. De duurste is niet perse de beste verzekering en de goedkoopste heeft niet altijd de minste dekking. Let daarom ook altijd goed op de voorwaarden. Hierdoor weet u zeker dat uw nabestaanden genoeg geld krijgen na uw overlijden. Hiermee kunnen zij de kosten voor uw uitvaart betalen. Het is daarom van belang dat u voor een verzekering kiest die genoeg dekking biedt.

Premie of koopsom begrafenisverzekering

Een uitvaartverzekering sluit u af door een premie per maand te betalen of een eenmalige storting te doen. Deze keus is afhankelijk van uw leeftijd. U bepaalt namelijk zelf hoe lang u premie betaalt. Hierbij geldt een max van 40 jaar of tot het 75e levensjaar. Bent u op het moment van afsluiten 65 jaar of ouder? Dan kunt u geen begrafenisverzekering Reaal meer kiezen. U kunt dan een uitvaartverzekering afsluiten door een eenmalige betaling – dat is de koopsom polis.

Ervaringen Reaal

Voordat u een uitvaartverzekering Reaal afsluit, kan het nuttig zijn om reviews van andere klanten te lezen. Hierdoor krijgt u een indruk van de service en kwaliteit van de verzekering. De ervaring van andere klanten kan u helpen bij het maken van een keus.

Reaal begrafenisverzekering afsluiten

Wilt u een verzekering voor uw begrafenis afsluiten? Dan zijn er een aantal zaken waar naar gevraagd wordt. Ten eerste naar uw gezondheid. Wanneer sprake is van een slechte gezondheid, dan wordt de premie daarop aangepast. Ten tweede bepaalt u bij de Reaal begrafenisverzekering zelf het verzekerd bedrag. Omdat de uitvaart kosten fors zijn, is het slim om uw dekking te verhogen als u denkt dat dat nodig is. Hierdoor weet u zeker dat uw nabestaanden geen hoge rekening krijgen. Zij krijgen het totaal verzekerde bedrag uitgekeerd. Zijn de kosten van uw uitvaart lager dan verwacht? Dan is het bedrag dat overblijft vrij te besteden. Ten derde kiest u de dekking en vult u uw gegevens in. U kunt nu de verzekering aanvragen.

Via ons kunt u de Reaal begrafenisverzekering niet kiezen. U kunt bij ons wel terecht voor andere verzekeraars. Deze kunt u hier vergelijken.

Opzeggen Reaal begrafenisverzekering

Een verzekering voor uw uitvaart kunt u stoppen. Dit kan door hem af te kopen of premie vrij te maken. Bij Reaal kunt u hem tijdens de looptijd stoppen en de waarde laten uitkeren. Dit wordt het afkopen van de verzekering genoemd. U krijgt de waarde van de verzekering uitgekeerd. Daarnaast kunt u de verzekeraar vragen om de verzekering premie vrij te maken. Dit houdt in dat de verzekering doorloopt, maar dat u geen premie meer betaalt. Het verzekerd bedrag wordt dan verlaagd tot waar u premie heeft betaald.

Reaal begrafenisverzekering contact

Reaal is telefonisch bereikbaar via 085 – 2087 464.

Bezoekadres:
Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Amstelveen

Postadres:
Postbus 274
1800 BH Alkmaar

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat