call 072 - 844 52 85 menu

Een Univé begrafenisverzekering

timer Leestijd: 2 minuten

De kosten van een uitvaart lopen al snel op tot een paar duizend euro. Alleen al de basiskosten voor een begrafenis bedragen tussen de €2.000 en €3.000. Niet iedereen kan deze kosten betalen. Het is daarom slim om na te denken over een begrafenisverzekering. Door middel van een Univé begrafenisverzekering kunt u nu al regelen dat de kosten voor uw uitvaart gedekt zijn zodra u overlijdt. Met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden uw uitvaart zelf moeten betalen.

Waarom de Univé begrafenisverzekering vergelijken?

De kosten van een uitvaart liggen rond de €7.500. Een fors bedrag. Heeft u dit niet? En wilt u uw nabestaanden niet achterlaten met hoge kosten? Dan is het aan te raden om uitvaartverzekering te nemen. Omdat iedere verzekeraar een andere polis biedt, is de begrafenisverzekering vergelijken slim. Hierdoor weet u snel wat de beste uitvaartverzekering voor u is. Bovendien loont het enorm om de aanbieders met elkaar te vergelijken. U ziet in een oogopslag de polisvoorwaarden, de premie én wie de goedkoopste uitvaartverzekering voor u biedt.

Dekking: Natura verzekering of kapitaal verzekering

De Univé begrafenisverzekering heeft twee dekkingen: de natura dekking en de kapitaal dekking. Een natura dekking keer geen geld uit, maar diensten. Van te voren wordt er een vast pakket aan diensten bepaald. Denk hierbij aan het aantal volgauto’s, de kaarten en hoe de dienst eruit moet komen te zien. Door middel van een natura dekking hoeven uw nabestaanden bijna niets te regelen. De verzekeraar neemt alle zorg uit handen. Zij schakelt de begrafenisondernemer in en alles rondom de begrafenis wordt geregeld. De kapitaal dekking keert wel geld uit. De hoogte van dit bedrag bepaalt u zelf. Net zoals aan wie het geldt wordt betaald. Uw nabestaanden regelen hiermee zelf de begrafenis.

De kosten van een begrafenisverzekering Univé

De premie is het bedrag dat u per maand betaalt. De hoogte van deze premie hangt af van;

  • De dekking
  • Hoogte van het verzekerd bedrag
  • Uw leeftijd

De dekking geeft aan welke kosten er wel of niet worden vergoed door de verzekeraar. Hoe meer kosten er door de verzekeraar worden gedekt, hoe hoger de premie. Dat geldt ook voor het verzekerd bedrag. Daarnaast speelt uw leeftijd een grote rol. Hoe ouder u bent op het moment dat u de uitvaartverzekering afsluit, hoe hoger de kosten zijn. Dit komt omdat de kans dat u overlijdt toeneemt naarmate u ouder wordt. En daarmee wordt ook de kans vergroot dat de verzekeraar moet uitkeren.

Ervaringen met Univé

unive begrafenisverzekering

Het helpt soms om reviews van andere klanten te lezen. Dit geeft u een beeld van Univé en van haar begrafenisverzekering. Let er wel op dat meestal de mensen met een negatieve ervaring degene zijn die een review schrijven. Dit kan een vertekend beeld geven. Houdt dit daarom in gedachten.

Begrafenisverzekering Univé afsluiten

Wilt u de begrafenisverzekering van Univé afsluiten? Veel klanten gingen u al voor! Begin met de begrafenisverzekering vergelijken. Vul uw gegevens in, kies de dekking en vraag dan de polis aan. Univé houdt u vanaf nu op de hoogte van de aanvraag. Ook stuurt Univé u een polis toe.

Begrafenisverzekering Univé opzeggen

Wilt u uw begrafenisverzekering van Univé opzeggen? Dan kan door contact op te nemen met Univé. Wij kunnen uw polis niet inzien en daarom niet voor u opzeggen. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Univé begrafenisverzekering contact

Overlijden melden? Dit kan via uw Univé adviseur.
Telefoonnummer: 0592 349340
Univé website

Start hier met vergelijken!

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat