call 072 - 844 52 85 menu

DELA begrafenisverzekering

timer Leestijd: 2 minuten

De kosten van een begrafenis zijn soms niet meer te betalen. Een begrafenis kost al snel tussen de €7.000 en €10.000. Dit bedrag kan niet iedereen zomaar kwijt. Met een DELA begrafenisverzekering verzekert u zich voor de kosten van uw begrafenis. U sluit een begrafenisverzekering af voor uw nabestaanden. Hierdoor hoeven zij deze kosten niet zelf te betalen.

Wat is een DELA begrafenisverzekering?

dela begrafenisverzekering

Met een begrafenisverzekering DELA verzekert u uw hele uitvaart. Ook de zorg vooraf en de nazorg voor uw dierbaren. Wanneer u een begrafenis verzekering afsluit, dan kunt u uw uitvaart geheel naar wens invullen. Bovendien kunt u bij DELA ook terecht voor het verzekeren van een crematie. De voordelen van een DELA begrafenisverzekering zijn:

 • Praktische zorg vooraf
 • Unieke nazorg voor uw dierbaren
 • Een beoordeling van een 9,1 voor de medewerkers
 • Het verzekerde bedrag groeit mee met prijsstijgingen
 • De premiestijging per jaar wordt beperkt door winstdeling
 • U geniet als lid van korting en winstdeling

Begrafenisverzekering DELA vergelijken

Iedere verzekeraar bepaalt haar eigen voorwaarden en premies. Door de begrafenisverzekering te vergelijken, komt u er achter welke polis voor u de beste is. Vergelijken doet u zo;

 1. Vink aan welke verzekeraars u met elkaar wilt vergelijken
 2. Klik op de oranje button “vergelijken”
 3. Lees de verschillen door
 4. Kies de verzekeraar naar keus
 5. Vul uw gegevens in, kies een dekking en verzekerd bedrag
 6. De premie wordt berekend op basis van uw gegevens

Er is nu voor u een persoonlijke vergelijking gemaakt. U kunt dus zeggen dat dit voor u de beste uitvaartverzekering is. Vindt u de premie het meest van belang? Kies dan de goedkoopste polis.

Reviews DELA

Voordat u een verzekering kiest, kunt u de reviews van andere klanten lezen. Klanten delen hun ervaringen online waardoor u erachter komt welke voor- en nadelen de verzekering heeft. Een klant zal altijd een andere ervaring hebben dan de verzekeraar zelf. Het lezen van reviews kan u een goed beeld geven.

Begrafenisverzekering DELA afsluiten

Zodra u een vergelijking heeft gemaakt, kunt u direct de DELA begrafenisverzekering afsluiten. U kiest uit een dekking met een uitkering in diensten of in geld. Bij DELA heeft u een waardevaste verzekering. Dit houdt in dat het verzekerde bedrag mee stijgt met de stijging van de uitvaartkosten in Nederland. Een DELA begrafenisverzekering kunt u altijd gratis aanpassen aan uw wensen.

Opzeggen DELA begrafenisverzekering

Een DELA begrafenisverzekering kunt u altijd opzeggen. Dat komt omdat het in Nederland niet verplicht is om een verzekering voor uw uitvaart af te sluiten. Wilt u uw begrafenis polis opzeggen? Dan heeft dit consequenties. U bent dan namelijk niet meer verzekerd. Overlijdt u? Dan moeten uw nabestaanden uw uitvaart alsnog zelf betalen. U kunt uw polis ook premie vrij maken. Dan betaalt u geen premie meer. De waarde die er al in zit, wordt uitgekeerd zodra u overlijdt. Let op, want dit is een lager bedrag dan waarvoor u de polis destijds afsloot.

DELA contact

Contact opnemen met DELA doet u via de chatbot op de website.

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat