call 072 - 844 52 85 menu

De Yarden begrafenisverzekering

timer Leestijd: 2 minuten

Bent u op zoek naar een Yarden begrafenisverzekering? Sinds 15 december 2020 heeft Yarden bekend gemaakt dat ze geen nieuwe verzekeringen meer aanbieden. U kunt daarom geen nieuwe begrafenisverzekering meer bij Yarden afsluiten. Dit is nog wel mogelijk bij Monuta en DELA.

Waarom een Yarden begrafenisverzekering?

yarden begrafenisverzekering

Het afsluiten van een begrafenisverzekering is niet verplicht. Toch kiest men er wel veel voor. De reden is dat het het regelen van een uitvaart hoge kosten met zich meebrengt. De kosten voor een basis begrafenis bedragen ongeveer €2.500 tot €3.000. Wanneer er persoonlijke wensen in vervulling gebracht moeten worden, lopen de kosten snel op. De gemiddelde kosten van een uitvaart liggen dan ook rond de €8.000. Dit is een fors bedrag dat niet zomaar door iedereen betaald kan worden. Heeft u een uitvaartverzekering? Dan worden deze kosten gedeel of deels gedekt.

Voordelen begrafenisverzekering Yarden

  • U kunt zelf een uitvaartverzorger kiezen
  • uw begraafsplaats zelf uitkiezen
  • krijgt u 10% extra budget voor uw uitvaart wanneer u kiest voor de Yarden uitvaartzorg

Welke kosten zijn gedekt?

Een begrafenisverzekering Yarden is afgestemd op uw eigen wensen en eisen. Hierdoor lopen de kosten sterk uiteen. Toch geven wij u graag een idee welke er met een begrafenisverzekering gedekt zijn. Deze kosten zijn met een basisverzekering gedekt:

  • Het begeleiden en bespreken van de begrafenis
  • Het regelen van de wettelijke formaliteiten
  • De administratieve verwerking
  • Een standaard grafkist

Dekkingen Yarden begrafenisverzekering

Bij het afsluiten van een Yarden begrafenisverzekering kon u kiezen uit een aantal dekkingen. De meest gekozen dekkingen waren de natura en de kapitaal dekking. Het verschil is kort gezegd;

  • natura dekking = uitkering in diensten
  • kapitaal dekking = uitkering in geld

Ervaringen

Het helpt soms om reviews van andere verzekerden te lezen. Dit geeft u een beeld van Yarden en van haar begrafenisverzekering. Let er wel op dat meestal de mensen met een negatieve ervaring degene zijn die een review schrijven. Dit kan een vertekend beeld geven. Houdt dit daarom in gedachten.

Begrafenisverzekering Yarden opzeggen

Wilt u uw begrafenisverzekering van Yarden opzeggen? Dan kan door contact op te nemen met Yarden. Wij kunnen uw polis niet inzien en daarom niet voor u stoppen. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Yarden begrafenisverzekering contact

Wilt u een overlijden melden? Bel dan naar: 0800 8192.
Bezoekadres: Transitorstraat 10, 1322 CE Almere
Postadres: Postbus 10118, 1301 AC Almere
Of bezoek de website.

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2022
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat