call 072 - 844 52 85
menu

Voorwaarden

Cookies

Uitvaartverzekeringwijzer.net verwerkt persoonsgegevens die privacygevoelig kunnen zijn. Wij hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen. Echter is het voor ons een onmogelijke opgave om de leeftijden van onze bezoekers te achterhalen en/of te controleren. Heeft u geen toestemming gegeven en hebben wij toch het IP-adres verwerkt, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan zorgdragen voor de verwijdering van deze gegevens.

Uw persoonsgegevens

Zoals de wet voorschrijft worden uw persoonsgegevens alleen gebruikt waarvoor u ze heeft uitgeleend: de ontvanger van een petitie krijgt inzage in de lijst ondertekenaars om de petitie te controleren of om een beeld te krijgen van de achterban. Bij het tekenen van de petitie geeft u alleen uw naam, woonplaats en e-mail adres op. Niemand krijgt uw e-mailadres te zien.

Uw openbare gegevens

Op de website tonen we uw naam en uw woonplaats. Wanneer u geen naam invult dan tekent u anoniem en komen uw gegevens niet op de site. In dat geval wissen we uw persoonlijke gegevens nadat de petitie een antwoord heeft gekregen.

Als u heeft aangegeven een petitie publiekelijk te ondersteunen bewaren we uw naam en woonplaats zodat deze op het web getoond kunnen worden. Bedenkt u zich later dan kunt u dat altijd veranderen. U kunt ons dan een mail sturen en wij zullen uw handtekening verwijderen. Daarna duurt het nog minstens een week voor de zoekmachines uw ondertekening weglaten uit de zoekresultaten als u daarin terecht was gekomen.

E-mails van uitvaartverzekeringwijzer.net

Als u een petitie ondertekent dan ontvangt u op uw e-mailadres e-mails met de volgende info:

  1. Een bedankmail, binnen enkele minuten na uw ondertekening
  2. Een e-mail, zodra de petitie gesloten is
  3. Informatieve e-mails, zodra we meer informatie hebben over de voortgang van de uitkomst van de petitie.

 

Fouten op de website
Ieder mens maakt fouten en het kan zijn dat we op onze website ook informatie hebben staan die niet meer actueel is of onjuist. Meer informatie hierover vindt u op onze disclaimer pagina.

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629