Nuvema uitvaartverzekering

Leestijd: 3 minuten

Nuvema uitvaartverzekering
Nuvema, de Nederlandse Uitvaartverzekering Maatschappij, is bijna 60 jaar actief als uitvaartverzekeraar op de Nederlandse markt. Nuvema is gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen en biedt in tegenstelling tot veel verzekeraars geen andere verzekeringen aan. Het voordeel is dat de Nuvema uitvaartverzekering de enige verzekering is die Nuvema heeft en ze hier gespecialiseerd in zijn.
[insert_php]
include ’topvijf.php’;
[/insert_php]

In 1949 werd de Stichting Begrafenisfonds Groningen opgericht, dat medio 1958 is veranderd in NV Nuvema. Het hoofdkantoor van Nuvema is sinds 1984 gevestigd in Baarn en werkt samen met 300 nauwkeurig geselecteerde uitvaartverzorgers. De Nuvema uitvaartverzekering is al jaren een begrip in Nederland.

Contactgegevens Nuvema uitvaartverzekering
Bezoekadres:
Javalaan 7
3742 CN Baarn

Postadres:
Postbus 6
3740 AA Baarn

Telefoonnummer: 035 548 08 08

Website: www.nuvema.nl

Nuvema

Overweegt u om een uitvaartverzekering af te sluiten of bent u niet tevreden over uw huidige begrafenisverzekering? Met een Nuvema uitvaartverzekering kiest u voor een betrouwbare uitvaartverzekeraar. Sinds de oprichting van de maatschappij zijn al talloze klanten naar tevredenheid geholpen. Nuvema heeft een veelzijdig aanbod van uitvaartverzekeringen en u heeft altijd de keuze uit een verzekering die het beste bij u past. Dit maakt Nuvema tot een betrouwbare maatschappij om zaken mee te doen. Wat maakt Nuvema bijzonder als uitvaartverzekeraar en voor welke begrafenisverzekering kiest u? Wij leggen het u graag uit.

Nuvema uitvaartverzekering gebaseerd op uw wensen

Bij Nuvema sluit u een uitvaartverzekering af die is gebaseerd op uw wensen. Bovendien wordt daarbij rekening gehouden met het prijsniveau in uw regio. Dit maakt het voor u een stuk eenvoudiger om een uitvaartpolis af te sluiten die perfect is afgestemd op uw verwachtingen. Bereken gemakkelijk online wat uw premie kost door op de website uw geboortedatum en postcode in te vullen. Uiteraard bepaalt u zelf wat u verzekerd voor uw toekomstige afscheid en bent u tot niets verplicht.

Aanbod Nuvema uitvaartverzekering

Welke uitvaartverzekering u bij Nuvema ook kiest, een verzekering bij Nuvema is altijd een naturaverzekering. Daarmee heeft u de garantie dat het bedrag van de verzekering daadwerkelijk wordt besteed aan de uitvaart. Een uitvaartnota wordt door Nuvema altijd betaald aan de uitvaartverzorger. Dit betekent tegelijkertijd dat uw uitvaart geregeld wordt door een lokale uitvaartondernemer. Hierin heeft u altijd volledige keuzevrijheid. Nabestaanden zijn dus niet gebonden aan een bepaalde uitvaartondernemer. U krijgt hiermee een uitvaart die bij u past en nabestaanden hoeven geen rekening te houden met allerlei zaken. De rekening aan de uitvaartverzorger wordt uiteraard betaald tot maximaal het bedrag van de uitvaartpolis.

Een vrij te besteden bedrag

Het is prettig om te weten dat u bij een naturaverzekering van Nuvema een vrij te besteden bedrag van € 2.000,- kunt meeverzekeren. Dit is slim als u zichzelf wilt verzekeren tegen onverwachte kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bovendien is een natura uitvaartpolis is gemakkelijk online af te sluiten via de website. U maakt een premieberekening op basis van uw geboortedatum, postcode en uitvaartwensen. De premie is direct zichtbaar en indien gewenst kunt u de polis direct aanvragen.

Kiest u voor een begrafenis of crematie?

Wat heeft uw voorkeur: begraven of cremeren? Het is soms best lastig om hierin een goede keuze te maken. Voor beide opties heeft Nuvema een passende uitvaartpolis. U kiest altijd zelf wat u wilt meeverzekeren voor een begrafenis of crematie. De premie wordt mede gebaseerd op wat u wilt verzekeren voor uw uitvaart. Uiteraard kunt u tussentijds altijd uw uitvaartpolis wijzigen. Soms veranderen uw wensen door de tijd heen of wilt u iets extra’s meeverzekeren. Bij Nuvema is het mogelijk om kosteloos uw uitvaartpolis te wijzigen. Dit is een prettige bijkomstigheid voor verzekerden.

Direct zelf regelen

Bij Nuvema wordt u de mogelijkheid geboden om een aantal zaken direct zelf te regelen. Wij zetten ze overzichtelijk voor u op een rij:

  • Het doorgeven van een adreswijziging.
  • Het aanmelden van een kind op een bestaande uitvaartpolis.
  • Het melden van een overlijden.
  • Het stellen van vragen over een nieuwe of bestaande begrafenisverzekering.

Bij Nuvema verzekert u zichzelf niet alleen van een passende uitvaartverzekering, maar profiteert u daarnaast van een uitmuntende klantenservice. Als uw voorkeur uitgaat naar een natura uitvaartverzekering, dan is Nuvema ongetwijfeld een slimme keuze.

Waarom u kiest voor een Nuvema uitvaartverzekering

Heeft u geen lopende begrafenisverzekering en overweegt u er eentje af te sluiten bij Nuvema uitvaartverzekeringNuvema? Een Nuvema uitvaartverzekering levert u diverse voordelen op:

  • Premie is gebaseerd op lokale kosten.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Polis is (tussentijds) kosteloos aan te passen.
  • Altijd vrije keuze inzake een uitvaartverzorger.
  • U bepaalt zelf wat u verzekerd./li>

Sluit online een uitvaartverzekering af bij Nuvema

Wilt u niet langer onverzekerd zijn met betrekking tot een begrafenis of crematie? Heeft u onvoldoende spaargeld, maar wilt u wel een waardig uiteinde en uw nabestaanden niet op kosten jagen? Maak dan de keuze voor een Nuvema uitvaartverzekering. U vindt altijd een uitvaartpolis die past bij uw wensen. Neem gerust een kijkje bij het veelzijdige aanbod of bereken de premie op de website van Nuvema. U kunt ook via onze website een premieberekening maken en direct een uitvaartpolis afsluiten bij deze verzekeraar met meer dan 70 jaar ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat een Nuvema uitvaartverzekering ongetwijfeld aan uw wensen voldoet.

Nuvema TV Commercial

[insert_php]
include ’topvijf.php’;
[/insert_php]

© Kompas Storefronts BV 2014-2023
Tempeliersstraat 20A, 2012 ED, Haarlem
KvK nr: 83977635 | BTW nr: NL863057317B01