DELA uitvaartverzekering

Leestijd: 3 minuten

DELA uitvaartverzekering
In 1937 werd DELA opgericht in Eindhoven. DELA, wat staat voor ‘Draagt Elkanders Lasten’, heeft als ambitie dat klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. DELA uitvaartverzekeringen heeft inmiddels meer dan 3 miljoen leden en is een coöperatie zonder winstoogmerk.
[insert_php]
include ’topvijf.php’;
[/insert_php]

Naast de DELA uitvaartverzekering heeft DELA ook een  overlijdensrisicoverzekering. Het belangrijkste verschil tussen deze verzekeringen is dat een DELA uitvaartverzekering uw uitvaart vergoedt. En een overlijdensrisicoverzekering uw nabestaanden beschermt tegen financiële problemen als u binnen de looptijd overlijdt. 

Waarom DELA?

Bij DELA kunt u terecht om alles te regelen voor een persoonlijk afscheid. U heeftDELA uitvaartverzekering namelijk de keuze uit meerdere producten. Bovendien wordt er ondersteuning geboden bij het regelen van een uitvaart.

Waarom een DELA uitvaartverzekering?

De meeste mensen denken niet graag na over hun levenseinde. De dood is niet voorspelbaar en komt soms vrij onverwachts. U kunt zich daar niet altijd op voorbereiden. Wel kunt u de nodige maatregelen treffen om nabestaanden financieel onbezorgd achter te laten. De gemiddelde kosten van een uitvaart liggen tussen de € 7.000,- en € 10.000,-. Bij onvoldoende spaargeld is het slim om een verzekering te regelen die uitkeert bij uw overlijden. Doet u dit niet, dan wordt de rekening gepresenteerd bij uw nabestaande. Natuurlijk is dit geen ideale situatie. Daarom u kiest voor een DELA uitvaartverzekering. Dit kan zowel via onze website als via een DELA tussenpersoon.

Financiële producten van DELA

Het aanbod van de DELA levensverzekeringen is divers. Aan alles is gedacht en daarom heeft u de keuze uit een drietal verschillende producten:

1. DELA Spaarverzekering
Ten eerste is er de DELA Spaarverzekering. U spaart hiermee geld en krijgt een vaste rente over het gespaarde bedrag. Ideaal voor een studie of ander spaardoel. U sluit deze verzekering voor minimaal 10 jaar. Tussentijds geld opnemen is bij dit product niet mogelijk. Wilt u het product stopzetten voor de looptijd? Houd u dan rekening met een boete.

2. DELA Uitvaartverzekering
Ten tweede is er de DELA uitvaartverzekering. Hiermee hoeft u nabestaanden niet met financiële zorgen achter te laten. Met een uitvaartverzekering van DELA verzekert u zichzelf tegen hoge uitvaartkosten. Door nu een DELA UitvaartPlan af te sluiten, weet u dat bij uw overlijden alles goed geregeld wordt. U verzekert zichzelf van een verzorgde uitvaart tegen een klein bedrag per maand. De polis is af te sluiten tot uw 75e levensjaar. U heeft de keuze uit een naturaverzekering of kapitaalverzekering. De naturaverzekering bestaat uit een dienstenpakket en de kapitaalverzekering keert uit in geld. Kinderen tot en met 25 zijn tegen een kinderpremie mee te verzekeren op uw begrafenisverzekering. Bent u 75 jaar of ouder? Dan heeft u de keuze uit een uitvaartkoopsompolis of depositofonds.

3. DELA Overlijdensrisicoverzekering
Tot slot is er de DELA overlijdensrisicoverzekering. Hiermee laat u uw nabestaanden financieel onbezorgd achter. Met dit geld wordt bijvoorbeeld de hypotheek afgelost of een weggevallen inkomen aangevuld. U beslist zelf welk bedrag u verzekert en de looptijd in jaren. Komt u te overlijden voor de einddatum van de verzekering? Dan keert de verzekerd het geldbedrag uit dat op de polis is aangetekend. De verzekering is af te sluiten tot een leeftijd van 65 jaar. De verzekering is tevens te combineren met een hypotheek. Dit is een optie als u een huis heeft gekocht of wilt overstappen naar een andere aanbieder.

Leg uw uitvaartwensen vast bij DELA

Voor nabestaanden is het niet altijd in te schatten wat u belangrijk vond en hoe u dacht over de invulling van uw uitvaart. Bij DELA uitvaartverzekeringen is het mogelijk om uw uitvaartwensen vast te leggen. Dit helpt uw nabestaanden bij het regelen van uw uitvaart. Bij DELA doet u dit eenvoudig via de ‘Mijn DELA’ omgeving. 

Nazorg van de DELA uitvaartverzekering

Na een overlijden moet er vaak van alles worden geregeld. Bij DELA wordt veel zorg uit handen genomen. Dit is ook een prettig idee als u zelf komt te overlijden. Voor nabestaanden breekt er veelal een moeilijke periode aan. DELA komt nabestaanden hierin tegemoet en biedt professionele ondersteuning aan. Er wordt hulp geboden bij praktische, financiële, juridische en administratieve zaken. 

DELA uitvaartverzekering afsluiten

Het afsluiten van een financieel product bij DELA levert u als verzekerde of klant altijd voordelen op. Wij zetten alle DELA voordelen voor u op een rij:

  • Tot 25 jaar een lagere premie voor kinderen
  • Nabestaandenzorg: praktische, financiële, juridische en administratieve hulp voor nabestaanden
  • Als coöperatie met 3 miljoen leden, ruim 85 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten
  • Direct verzekerd, uitvaartverzekering is altijd aan te passen aan wensen.

Kortom, genoeg redenen om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten.

TV commercial DELA

Sluit een financieel product af bij DELA

Kunt u de kosten van een begrafenis of crematie op dit moment niet betalen? Dan is het verstandig om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten. Met een uitvaartverzekering van DELA dekt u de kosten af die bij een uitvaart komen kijken. Verder heeft u bij DELA nog veel meer mogelijkheden om uw partner en kinderen financieel onbezorgd achter te laten. Onder andere met een spaarverzekering of overlijdensrisicoverzekering. Laat u vrijblijvend adviseren door een DELA intermediair of sluit zelf online een verzekering af. Een premieberekening maken of een verzekering afsluiten kan natuurlijk ook via de website. De keuze is aan u!

DELA uitvaartverzekering contactgegevens

Bezoekadres:
Oude stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven

Postadres:
Postbus 522
5600 AM Eindhoven

Telefoonnummer: 040 260 16 01
Overlijden melden: 0800 955 66 55 (24 uur per dag)

Website: www.dela.nl

© Kompas Storefronts BV 2014-2024
Tempeliersstraat 20A, 2012 ED, Haarlem
KvK nr: 83977635 | BTW nr: NL863057317B01