call 072 - 844 52 85
menu

Is je kindje gratis meeverzekerd op jouw uitvaartverzekering?

Als je een (toekomstige) ouder bent, dan is het belangrijk om na te denken over de verzekeringen van jouw zoon of dochter. Er kan zich altijd een situatie voordoen waardoor jouw zoon of dochter komt te overlijden en is er dan voldoende geld aanwezig om een uitvaart te betalen?

Nuvema

€12,70

Naar Nuvema

DELA

€10,69

Naar DELA

Dekkingen voor kinderen per verzekeraar

Bekijk hieronder de dekkingen per verzekeraar

YardenMonutaArdantaNuvemaDela
Kind meeverzekerd voor de geboorte?Vanaf 20 weken zwangerschap gratis meeverzekerdVanaf 20 weken zwangerschap gratis meeverzekerdGratis meeverzekerd vanaf het begin van de zwangerschapVanaf 20 weken zwangerschap gratis meeverzekerdGratis meeverzekerd vanaf het begin van de zwangerschap tot 60 dagen na de geboorte
Kind meeverzekerd na de geboorte?Gratis meeverzekerd tot 21 jaarGratis meeverzekerd tot 18 jaarGratis meeverzekerd tot 18 jaarGratis meeverzekerd tot 18 jaarNiet gratis meeverzekerd
Uitvaartverzekering afsluiten?Naar YardenNaar MonutaNaar ArdantaNaar NuvemaNaar Dela

Zoon of dochter meeverzekeren op eigen polis

Als vader of moeder heb je de mogelijkheid of je kind mee te verzekeren op je eigen uitvaartverzekering. Dit kost je in veel gevallen geen enkele euro. Toch zijn er grote verschillen tussen de dekkingen voor kinderen van uitvaartverzekeraars. Het is daarom belangrijk om je uitvaartverzekering goed te vergelijken.

Een uitvaartverzekering afsluiten op naam van je kind

Bij de geboorte van je zoon of dochter is het ook direct mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten op naam van je zoon of dochter. Jij draagt dan zorg voor de premiebetaling. Als je kiest voor een premiebetaling van 20 jaar, dan is de premiebetaling bijna volledig voldaan als je zoon of dochter de 18-jarige leeftijd bereikt. Eventueel kan er dan nog een aanvullende verzekering worden afgesloten.

Welke mogelijkheid past bij mij?

Als er een kleintje op komst is, doe je er goed aan de financiële planning weer eens door te nemen. Daar hoort ook een uitvaartverzekering bij. Hoe eerder je begint met het afsluiten van een uitvaartpolis, hoe voordeliger je uit bent. De kans op lastige gezondheidsvragen is daarmee eveneens een stuk kleiner. Kun je maar net rondkomen van het salaris van jezelf en je partner? Dan is deze optie wellicht niet zo aantrekkelijk voor je. Dan het is prettiger als je je kinderen tot hun 18e levensjaar kunt meeverzekeren op je eigen polis.

Bekijk hieronder 5 verzekeraars

Nuvema

€12,70

Naar Nuvema

DELA

€10,69

Naar DELA

Is je kindje gratis meeverzekerd op jouw uitvaartverzekering?
5 (100%) 13 votes

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629