call 072 - 844 52 85 menu

Uitvaartverzekering Independer

timer Leestijd: 2 minuten

Wilt u niet dat uw nabestaanden uw uitvaart betalen? Dan is het slim om een uitvaartverzekering te nemen. Hiermee dekt u de kosten voor uw uitvaart. Uw nabestaanden krijgen geld of diensten uitgekeerd. Hiermee regelen zij uw uitvaart. Let op: Independer biedt geen uitvaartverzekering meer. Via onze website kunt u wel een uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering Independer vergelijken

independer begrafenisverzekering

Het vergelijken van een uitvaartverzekering via Independer is niet meer mogelijk. Hiermee zijn zij gestopt in 2015. Heeft u eerder via Independer een uitvaartverzekering gesloten, dan is dat geen probleem. Uw polis loopt dan nog gewoon bij de betreffende verzekeraar. Een nieuwe uitvaartverzekering afsluiten via Independer kan echter niet meer.

Waarom is Independer gestopt met uitvaartverzekeringen?

De Independer uitvaartverzekering is sinds 2015 gestopt. Dat komt door een wijziging in de wet. De overheid heeft een verbod op provisie gesteld. Dat geldt onder andere voor uitvaart producten. Hierdoor werd de module van Independer onbetaalbaar. Zij besloot daarom te stoppen met de begrafenisverzekering Independer. Een uitvaartverzekering vergelijken Independer kan dus niet meer. Bij ons kan dit nog wel. Wij werken op een andere manier, waardoor het bij ons nog steeds kan. Gelukkig maar! Want bij ons via u alle informatie rondom een uitvaart en uitvaartverzekeringen.

Independer uitvaartverzekering afsluiten

Ook een nieuwe Independer uitvaartverzekering afsluiten kan niet meer. Bij ons worden iedere maand veel uitvaartverzekeringen afgesloten. Wilt u er ook een? Of u er wel of geen afsluit, is geheel uw eigen keuze. Bij ons kunt u kiezen uit deze verzekeraars:

Voor een paar euro per maand sluit u al een uitvaart polis af. De hoogte van de premie hangt af van het verzekerd bedrag en uw leeftijd. Hierbij geldt: hoe ouder u bent, hoe hoger de premie.

Uitvaartverzekering vergelijken

Ondanks dat Independer is gestopt, kunt bij ons nog wel vergelijken. Vergelijken op onze website doet u zo;

  1. Vink aan welke verzekeraars u met elkaar wilt vergelijken
  2. Klik op de oranje button “vergelijken”
  3. Lees de verschillen door
  4. Kies de verzekeraar naar wens
  5. Vul uw gegevens in, kies een dekking en het verzekerd bedrag
  6. De premie wordt berekend op basis van uw gegevens

Waarom een uitvaartverzekering vergelijken?

Vergelijken loont. Dit komt omdat iedere verzekeraar zelf haar premies en voorwaarden bepaalt. En omdat u niet teveel wilt betalen voor uw polis, is vergelijken slim. Ook is het niet altijd voordelig om voor een goedkope uitvaartverzekering te gaan. Deze heeft niet altijd de juiste dekking. Let daarom bij het vergelijken altijd op de premies en de voorwaarden. Hierdoor vindt u de beste uitvaartverzekering die bij uw wensen aansluit.

Waarom een uitvaartverzekering?

Ondanks dat Independer ermee is gestopt, is het hebben van een uitvaartverzekering wel heel fijn. Ruim 70 procent van de Nederlanders heeft er een. Een begrafenisverzekering sluit u als het ware af voor uw nabestaanden. Nadat u overlijdt, hoeven zij hierdoor uw uitvaart niet zelf te betalen. Een uitvaart kosten al snel tussen de €7.000 en €10.000. Zo’n bedrag kan niet iedereen zomaar missen. Met een uitvaart polis is dit gedekt. Start daarom direct met vergelijken!

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2023
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat