call 072 - 844 52 85 menu

Toespraak begrafenis opa voorbeeld

timer Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een uitvaartspeech wilt schrijven voor je opa is een voorbeeld erg handig. Het geeft je inspiratie. Hopelijk kun je onderstaand voorbeeld van een begrafenis speech voor een opa gebruiken. Zodat je zelf ook een mooie toespraak voor jou opa kunt houden.


Lieve opa,

Ik wil u bedanken. Bedanken voor de fantastische tijd die we samen hebben gehad. Ik weet nog goed dat ik 8 jaar was en voor het eerst een Champions league wedstrijd bij u mocht kijken. Ik moest eigenlijk in de rust naar huis, want het was al laat. Maar u belde mijn ouders en wist ze te overtuigen van het feit dat het zo spannend was dat ik toch echt de tweede helft ook moest blijven kijken. En met succes.

toespraak begrafenis opa voorbeeld

Dat was het begin van de vele Champions league wedstrijden die we samen gekeken hebben. Met altijd een tafel vol met lekkere hapjes.

Ik wil u ook bedanken voor alles wat ik van u heb geleerd. U leerde me timmeren, zagen en boren. We hebben samen een kastje voor op mijn kamer getimmerd. Hierdoor noemen ze mij nu op school de bouwvakker. Mijn vriendjes zijn jaloers op mij en willen ook graag zo’n mooie kast.

Daarnaast kon ik altijd bij u terecht als ik even niet lekker in mijn vel zat. U was er altijd met een lekker kopje thee en een luisterend oor.

Ook zal ik uw “slechte” grappen niet snel vergeten. Wat hebben we gelachen. Bij iedere mop hing ik aan uw lippen. Nu moet ik die grappen zelf gaan maken, terwijl ik er veel minder goed in ben.

Rust zacht lieve opa. Ik zal je missen.

Liefs,
Koen


Uitvaartspeech liever laten schrijven?

Heeft u ondanks bovenstaande tips moeite om de uitvaartspeech zelf te schrijven? Voor slechts 199 euro kunt u uw speech door één van onze experts laten schrijven. Stuur een e-mail met uw naam en contactgegevens naar info@uitvaartverzekeringwijzer.net en wij nemen direct contact met u op. 

Was deze pagina nuttig?

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2021
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat