call 072 - 844 52 85 menu

Toespraak begrafenis oma voorbeeld

timer Leestijd: 1 minuut

Een uitvaartspeech schrijven voor je oma is lastig. Erg lastig zelfs. Hopelijk kun je onderstaand voorbeeld gebruiken voor de toespraak die je geeft voor jouw oma.


toespraak begrafenis opa voorbeeld

Lieve oma,

Bedankt! Bedankt voor de fantastische jaren die we samen hebben gehad. Ik weet nog goed dat ik 3 jaar was en u mij leerde fietsen op de camping in Frankrijk. Papa en mama hadden het me al 10 keer uitgelegd, maar zonder succes. U hielp me nog geen 5 minuten of ik fietste de hele camping rond.

Bedankt voor alles wat ik van u heb geleerd. Want fietsen was niet het enige. Ook heb ik genoten van de kooklessen die u me gaf. Het begon bij koekjes bakken. Daarna werden het taarten. Uiteindelijk kon ik ook de lekkerste hoofgerechten koken. U leerde me wat ingrediënten konden toevoegen aan een maaltijd. Het belang van de juiste combinatie van kruiden en specerijen. Daar ben ik u heel dankbaar voor.

Helaas werd u 2 jaar geleden ziek. U kwam in een rolstoel terecht, maar bleef erg positief. Ondanks uw ziekte wist u iedere keer weer een lach op mijn gezicht te toveren. Nu heeft u rust en hoeft u niet meer tegen die vervelende ziekte te vechten.

Ik ga u missen oma.

Liefs,
Jojanneke


Uitvaartspeech liever laten schrijven?

Heeft u ondanks bovenstaande tips moeite om de uitvaartspeech zelf te schrijven? Voor slechts 199 euro kunt u uw speech door één van onze experts laten schrijven. Stuur een e-mail met uw naam en contactgegevens naar info@uitvaartverzekeringwijzer.net en wij nemen direct contact met u op. 

Was deze pagina nuttig?

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2014-2021
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Oudorp, Nederland
KvK nummer: 70310629 | BTW nummer: NL858252818B01

Comodo certificaat