menu

Schrijfproces

Leestijd: 2 minuten

Wij vinden het belangrijk dat de informatie die u op onze website leest correct en up-to-date is. Daarom delen we graag ons schrijfproces met u.

“Ons doel is om de uitvaartbranche zo transparant mogelijk te maken en lastige materie op een duidelijke manier aan u uit te leggen.”

Auteurs

De mensen die voor onze website schrijven hebben allemaal ruime ervaring in de verzekeringsbranche. Zij voeren onderzoeken uit, verdiepen zich in een onderwerp en schrijven hierover de best mogelijke tekst. Bovenaan de pagina ziet u wie deze heeft geschreven en wanneer de pagina voor het laatst is bijgewerkt. Ook staat er een naam van de expert die de pagina heeft gecontroleerd. Deze persoon controleert of alles juist beschreven staat en of de cijfers kloppen.

Factcheckers

De collega’s die de teksten controleren werken al meer dan 10 jaar in de verzekeringsbranche. Als expert weten zij waar ze op moeten letten. Zij controleren de teksten, video’s, afbeeldingen en andere zaken en zorgen ervoor dat er voor alles dat er staat gebruik is gemaakt van de laatste data, cijfers en onderzoeken. Zo weet u zeker dat alles up-to-date is. De check die door de experts wordt gedaan, wordt uitgevoerd op basis van relevantie, actualiteit en correctheid.

Bronnen

De bronnen die wij gebruiken voor onze teksten worden onderaan de pagina vermeld. Indien relevant plaatsen wij hier naartoe een link, zodat u ziet wat de bron is van de data.

Up-to-date informatie

Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo actueel mogelijk te houden. Gezien de grootte van de website, kunnen wij niet dagelijks alle pagina’s langslopen. Ziet u onverhoopt iets dat onjuist is, dan vragen wij u ons dit te melden. Wij zullen zo snel mogelijk onze pagina nalopen en waar nodig een aanpassing maken. U kunt dit hier melden.

© Kompas Storefronts BV 2014-2024
Tempeliersstraat 20A, 2012 ED, Haarlem
KvK nr: 83977635 | BTW nr: NL863057317B01