Wees gewaarschuwd voor telefoontjes over uitvaartverzekeringen

Door Redactie op 20-09-2014 om 10:32

Wij willen hierbij iedere Nederlander waarschuwen voor telefoontjes waarbij u gebeld wordt over uitvaartverzekeringen. Er zijn verschillende partijen die met misleidende telefoongesprekken proberen om uitvaartverzekeringen over te sluiten naar hun eigen portefeuille. De Autoriteit Financiële Markten heeft hier al verschillende meldingen over ontvangen van consumenten.

Dit werd afgelopen maandag 15-09-2014 besproken in het consumentenprogramma Tros Radar.Consumenten lieten de AFM weten dat ze dachten dat ze benaderd werden door de uitvaartverzekeraar waar ze al een verzekering hadden, maar dit bleek dus niet het geval te zijn.

Veel klachten

Er komen dagelijks nog steeds veel klachten binnen bij het forum van Tros Radar, maar ook verzekeraars worden veel gebeld door klanten die aangeven dat ze benaderd zijn door vreemde partijen. Uitvaartverzekeringwijzer wilt u daarom met dit artikel waarschuwen voor vreemde telefoontjes over uitvaartverzekeringen en wij raden u aan om niet in te gaan op de aanbiedingen van deze partijen.

-
© Uitvaartverzekering Wijzer 2020
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
KvKnr: 70310629