Door Redactie op 10-10-2019 om 12:05

Geen geld voor uitvaart achtergrond zanger Gordon en Trijntje

Leestijd: 1 minuut

De achtergrond zanger van veel Nederlandse artiesten, Tarif Heljanan, is afgelopen week overleden. Hij zong onder meer met Trijntje Oosterhuis, Gorden en Edsilia Rombley. Verschillende gospelkoren roepen op tot een geld donatie, omdat hij geen geld achter hand had en geen uitvaartverzekering. Tarif laat zijn vier zoons achter.

Donatie website

Op de website geef.nl kan iedereen een donatie achterlaten voor zijn uitvaart. Leden van verschillende gospelkoren waar hij ook zong, hebben dit namens de familie in gang gezet zodat hij een afscheid kan krijgen die hij verdient. Zij zeggen hierbij dat zij zich graag sterk maken voor een ‘onvergetelijke afscheidsceremonie”, omdat zij zelf lang van Taris hebben mogen genieten als vriend, medezanger, gangmaker en danser.

Binnen dag was er al ruim 10.000 euro opgehaald, waarmee de uitvaart kan worden bekostigd. Inmiddels staat de teller op ruim 24.000 euro. Al het extra geld dat wordt gedoneerd, wordt gebruikt voor het levensonderhoud van de vier zoons van Tarif, die allemaal nog thuis wonen. 

Bericht van Trijntje en Gordon

Trijntje schreef na zijn overlijden “Wij zijn diep geschokt. In 1995 leerden wij Tarif kennen als zeer gepassioneerd, geïnspireerd, positief lief mens! (…) Hij zong met zijn ziel altijd warm en zacht en vol overtuiging. Overal waar muziek was kon je hem vinden. Bij alle dierbare muzikanten en collega’s was hij zeer geliefd”. 

En ook Gordon sprak zich uit “Woorden schieten te kort en weer een jong iemand waar ik afscheid van moet nemen ik wens je kinderen en nabestaanden zoveel kracht toe! Je stem zal altijd voortklinken op mijn albums en in mijn hart en hoofd. Ik zal je vrolijke kop missen als ik achter me kijk straks tijdens m’n comeback. Tarif, bedankt voor alles schat! Rust in vrede!”.

-
© Kompas Storefronts BV 2014-2024
Tempeliersstraat 20A, 2012 ED, Haarlem
KvK nr: 83977635 | BTW nr: NL863057317B01