call 072 - 844 52 85

Lijfrenteverzekering

Je bent misschien nog zeer jong, maar het is eigenlijk toch nooit te vroeg om je voor te bereiden op later. Je weet immers maar nooit wat er je nog te wachten staat. Je wilt bijvoorbeeld toch weten dat je later nooit geld te kort zal hebben om een menswaardig leven te leiden, zeker omdat niemand met 100 % zekerheid kan vertellen dat we binnen een aantal jaar nog een pensioen zullen krijgen. Het is dus een enorme misvatting dat een lijfrenteverzekering enkel geschikt is voor oudere mensen. Integendeel, hoe vlugger je hiermee start, hoe beter dit eigenlijk is, want zo spaar je een groter budget bij elkaar voor later. Hiervoor kan een lijfrenteverzekering van pas komen. Maar wat is dit eigenlijk? Lees hieronder daarover meer informatie.

Wat is een lijfrenteverzekering?

Veel mensen zijn onwetend over dit onderwerp en vragen zich af, wat is nou eigenlijk een wat is een lijfrenteverzekering?lijfrenteverzekering? Een lijfrenteverzekering afsluiten is een manier om een aanvullend pensioen op te bouwen. Hoe gebeurt dit? Je betaalt een premie aan de lijfrenteverzekeraar. Dit kan een eenmalige premie zijn, maar ook periodiek, bijvoorbeeld maandelijks. Wanneer je dan met pensioen gaat, dan wordt de lijfrente dat je bijeen gespaard hebt gestort in een uitkering. Met dit extra inkomen zorg je er dan ook voor dat je zelf veilig zit later, maar ook voor je nabestaanden is dit een extra garantie wanneer je zou overlijden.

Belangrijk om te weten is dat een lijfrenteverzekering niet hetzelfde is als een uitvaartverzekering, crematieverzekering, begrafenisverzekering of nabestaandenverzekering.

Lijfrenteverzekering afsluiten

Wil je zelf ook graag een lijfrenteverzekering afsluiten? Dan wil je vast ook de beste lijfrenteverzekering vinden. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Hier kan je immers lijfrenteverzekeringen met elkaar vergelijken. Op onze website vind je dan de verschillende voor – en nadelen van de verschillende maatschappijen die zo’n lijfrenteverzekering met zich meebrengen. Handig dus dat je dit zelf niet meer hoeft uit te zoeken.

Lijfrenteverzekering vergelijken via onze website

  • Uitvaartverzekeringwijzer.net biedt betrouwbare informatie aan. We proberen je zo goed lijfrenteverzekering vergelijkenmogelijk te informeren over dit lastige onderwerp. Via onze website kun je gemakkelijk de beste lijfrenteverzekering vergelijken.
  • Wanneer je een lijfrenteverzekering gaat afsluiten, dan heb je hierbij 2 weken wettelijke bedenktijd. Wanneer je een verzekering bent aangegaan, dan kan je deze binnen 14 dagen zonder reden terug annuleren.
  • Via deze website kan je onafhankelijk gaan vergelijken wat betreft een lijfrenteverzekering. Je hoeft hierbij dus niet bang te zijn dat een bepaalde verzekering meer aandacht zal krijgen of opgehemeld wordt. Omdat het allemaal onafhankelijk gebeurt, weet je dat de vergelijking van de lijfrenteverzekeringen eerlijk en oprecht zullen gebeuren.

Nog andere vragen?

Heb je nog verdere vragen hierover? Neem dan zeker eens een kijkje op de website, daar kan je meer informatie hierover terugvinden, welke je kan gebruiken. Heb je toch nog verdere vragen na dit alles door te nemen, dan kan je uiteraard ook steeds contact opnemen met één van onze experts. Meer informatie vind je op onze contactpagina.

Lijfrenteverzekering
4.7 (94.55%) 11 votes

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629