call 072 - 844 52 85

Zijn jouw geldzaken op orde voordat je komt te overlijden?

Niemand gaat graag dood. Toch weet je ergens diep van binnen dat de dood jou niet voorbij gaat. Vroeg of laat krijgt hij je ook in zijn greep en dan is het belangrijk om je geldzaken goed op orde te hebben. Voordat het bitterende einde zich voordoet, is het slim om uit te zoeken of je huidige uitvaartverzekering nog wel bij je past of dat het wellicht beter is om over te stappen. Waarom, dat leggen we jou graag uit.

Een uitvaartverzekering van nu
Net zoals vele andere producten is ook een uitvaartverzekering aan allerlei trends onderhevig. Verzekeraars spelen daar slim op in met diverse uitvaartproducten. Een uitvaartpolis die je misschien 20 jaar geleden hebt afgesloten, is soms helemaal niet meer up-to-date. Dit betekent dat je op zoek moet naar een alternatief: een verzekering die wel voldoet aan wat jij belangrijk vindt of graag terugziet op je begrafenis of crematie.

Wat zijn jouw uitvaartwensen?
Als het gaat om financiële levensplanning mag je de dood niet wegdenken. Deze hoort er helemaal bij, hoe angstaanjagend deze misschien ook voelt. Een goede uitvaartverzekering dwingt jou daarom na te denken over hoe jouw uitvaart eruit ziet. Schrijf je wensen op papier, laat ze lezen aan mensen in je nabije omgeving en pas er je uitvaartverzekering op aan. Zelfs als dat betekent dat je overstapt naar een andere verzekeraar.

Voorkom nare verrassingen
Een financiële tegenslag krijg je liever niet mee te maken. Jouw nabestaanden ook niet. Daarom is het belangrijk de dood goed voorbereid tegemoet te gaan. Zorg daarom dat je financiën op orde zijn en dat er voldoende geld aanwezig is om een begrafenis of crematie te betalen. Geld dat jij niet hebt, wordt namelijk verhaald op je nabestaanden. Dit gun je hen niet, daarom is een passende uitvaartverzekering een prima oplossing om dit tegen te gaan.

Vond u deze pagina nuttig?

-
© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629