call 072 - 844 52 85

Uitvaartmuziek vastleggen in verzekering

Een uitvaart is een moeilijk moment voor de nabestaanden. Daarom wilt u wellicht al zo veel mogelijk vooraf vastleggen. Een uitvaart is bij voorkeur zo persoonlijk mogelijk. Hier hoort ook de uitvaartmuziek bij.

Leg de muziek vast in de uitvaartverzekering
Een uitvaartverzekering zorgt er niet alleen voor dat de kosten van de uitvaart gedekt zijn, maar is er ook om uw wensen voor uw uitvaart vast te leggen. Weet u al welke muziek u wilt dat er gespeeld wordt tijdens uw uitvaart, leg dit dan vast in uw uitvaartverzekering. Weet u dit nog niet, dan is het wellicht goed om hier eens een moment bij stil te staan.

Hoeveel muziek moet ik uitkiezen?
Tijdens een uitvaart worden ongeveer 3 of 4 nummers afgespeeld. Dit is mede afhankelijk of uw nabestaanden een woordje willen doen of wellicht foto’s willen presenteren. Iedere uitvaart is anders maar gemiddeld kunt u 3 of 4 nummers aanhouden.

Welke muziek is gebruikelijk?
Dit is voor iedereen anders. Het gaat erom dat de muziek persoonlijk is. Wellicht heeft de overledene een overzicht achtergelaten met de favoriete muziek voor tijdens de uitvaart. Is dit niet het geval, ga dan zelf na wat u bij de overledene vindt passen. Hield de persoon van klassieke muziek, house of misschien Nederlandstalig? Ook is het mogelijk om een koor, DJ of zanger in te huren voor de uitvaart. Komt u er niet uit, dan kan de uitvaartverzekeraar u hierbij helpen.

Uitvaartmuziek vastleggen in verzekering
4.4 (88%) 5 votes

-
© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629