call 072 - 844 52 85

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Een uitvaart is voor velen een emotionele gebeurtenis en moet niet teveel rompslomp met zich meebrengen. U of uw nabestaanden hebben immers wel iets anders aan hun hoofd. Kies daarom altijd voor een uitvaartondernemer die een Keurmerk Uitvaartzorg tot zijn beschikking heeft. Zo weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt en uw zorgen uit handen worden genomen.

Ondernemers die over het Keurmerk beschikken zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.  Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Het Keurmerk Uitvaartzorg is in december 2006 in het leven geroepen om (de uitvaartbranche in Nederland) een impuls te geven aan transparantie en betrouwbaarheid.

Zes zekerheden
De zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg bieden u als nabestaande duidelijkheid over de kwaliteit van uw uitvaartonderneming. U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van alle keurmerkhouders aan deze zes eisen voldoet. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan deze hoge kwaliteitseisen voldoen.

  1. Heldere afspraken over uitvoering
  2. Transparante kostenbegroting
  3. Goede organisatie van de uitvaart
  4. Bekwaam personeel
  5. Doelmatige klachtenafhandeling
  6. Jaarlijks Klanttevredenheidsonderzoek

Lees hier meer handige informatie over uitvaartverzekeringen.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
5 (100%) 3 votes

-
© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629