call 072 - 844 52 85

Online rouwverwerking via de uitvaartverzekeraar

Samen verdriet delen is erg belangrijk na het overlijden van een dierbaar persoon. Als alle praktische zaken rondom de uitvaart achter de rug zijn en de uitvaartverzekering is uitgekeerd, is het tijd om daadwerkelijk te rouwen. Hoe prettig is het als je dit niet alleen hoeft te doen. Uitvaartverzekeraars bieden diverse mogelijkheden om rouwverwerking online vorm te geven. Wat kan online rouwverwerking jou bieden?

Verdriet delen op een platform
Na een overlijden in jouw familie- of vriendenkring is het een prettig gegeven dat je verdriet kunt delen met andere nabestaanden. Het is fijn en heilzaam om met andere mensen te kunnen praten over je verdriet en gemis. Tegenwoordig bieden de meeste uitvaartverzekeraars jou de mogelijkheid om je verdriet te delen via een online platform. Dit kan in verschillende situaties helpen om het gemis een plek te geven in je leven.

Een luisterend oor
Het is een prettige gedachte dat je er na een overlijden niet alleen voorstaat. Misschien ben je op jonge leeftijd je partner kwijtgeraakt en moet je het nu in je eentje zien te rooien. Niet alleen als je jong bent, ook als je al ouder bent, kun je iemand ongelofelijk missen. Het is fijn als er dan online een plek is waar je (anoniem) je verdriet kunt delen. Het verlaagt de drempel die je misschien voelt om in real life met iemand te praten of langs te gaan bij een psycholoog.

De voordelen van online rouwverwerking
Online rouwverwerking levert verschillende voordelen op, hoe cru dat misschien ook klinkt:

  • Het is gratis toegankelijk;
  • Je kunt anoniem je verdriet delen met lotgenoten;
  • Een drempel voor een bezoek aan een psycholoog of huisarts is er niet;
  • Een online platform van een uitvaartverzekeraar helpt jou om het gemis een plaats te geven in je leven;
  • Rouwverwerking via de uitvaartverzekeraar helpt jou om na een tijdje weer je leven op te pakken.

Vind een passende uitvaartverzekering
Heb je voor jezelf nog geen uitvaartverzekering afgesloten? Laat je nabestaanden niet met hoge kosten achter. Vergelijk een uitvaartverzekering en kies voor een verzekering die uitkeert in geld of in natura. Er is altijd wel een verzekering te vinden die aan je wensen voldoet, zonder dat dit jou onnodig veel geld kost.

Geef verdriet een plek in jouw leven en meld je aan bij een online platform van jouw uitvaartverzekeraar. Dit biedt prettige ondersteuning bij een groot verlies in jouw bestaan.

Online rouwverwerking via de uitvaartverzekeraar
4.6 (91.11%) 27 votes

-
© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629