call 072 - 844 52 85

Kan ik een uitvaartverzekering afsluiten met BKR registratie?

Een uitvaartverzekering afsluiten met een BKR registratie. Kan dat eigenlijk wel? Geld lenen is vandaag de dag de gewoonste zaak ter wereld. Een lening is soms nodig voor het financieren van de hypotheek, de aankoop van een auto of voor een ander persoonlijk doel. Iedereen die een hypotheek afsluit of een lening afsluit van € 250,- of hoger, krijgt te maken met een BKR-registratie. Dit is echter niet erg, het wordt pas vervelend als je te maken krijgt met een BKR-codering.

Verschil BKR-registratie en BKR-codering

Iedereen die een krediet afsluit, krijgt te maken met een BKR-registratie. Dit is een soort database waarin iedereen staat die een krediet afsluit en is dus helemaal niet erg. Zolang je tijdig betaalt, is er niets aan de hand en heb je een positieve BKR-registratie. Betaal je een krediet niet op tijd, dan kun je te maken krijgen met een negatieve BKR-registratie of BKR-codering. Dit kan vervelende gevolgen hebben bij het afsluiten van een nieuwe lening of uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekering afsluiten met een BKR-registratie

Met een gewone BKR-registratie kun je dus een uitvaartverzekering probleemloos afsluiten. Krijg je te maken met een negatieve BKR-registratie of BKR-codering, dan kan een verzekeraar je weigeren als verzekerde. Zorg dus dat je op tijd je rekeningen betaalt en voorkom een negatieve registratie bij BKR. Heb je problemen met het voldoen aan je betalingsverplichtingen? Ga dan in gesprek met schuldhulpverlening of schakel een budgetcoach in om jou te helpen je financiën op een rijtje te krijgen.

Start met vergelijken uitvaartverzekeraars

Je kunt zelf informatie inwinnen bij BKR in Tiel of je beschikt over een negatieve of positieve BKR-registratie. Zodra je meer weet, kun je ook effectief handelen en in actie komen. Heb je nog geen lopende uitvaartverzekering en wil je deze graag afsluiten? Start vandaag nog met het vergelijken van de diverse uitvaartverzekeraars en kies een verzekering die bij je past.

Kan ik een uitvaartverzekering afsluiten met BKR registratie?
1 (20%) 3 votes

-
© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629