call 072 - 844 52 85

Goedkoopste uitvaartverzekering

Bent u opzoek naar een goedkope uitvaartverzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de goedkoopste uitvaartverzekeringen van Nederland voor u op een rij gezet.

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van uw uitvaart en zorgt ervoor dat uw nabestaanden niet voor deze kosten hoeven te betalen. De uitvaartverzekering is de enige verzekering die altijd uitkeert. Een uitvaart kost gemiddeld 7.000 euro en ongeveer 70 procent van de Nederlanders heeft een uitvaartverzekering.

Wat is de goedkoopste uitvaartverzekering van 2019

Wij worden dagelijks gebeld door mensen die graag willen weten wat de goedkoopste uitvaartverzekering van Nederland is. Echter is dit voor iedereen verschillend. De kosten van een uitvaartverzekering zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Uw leeftijd speelt hierbij een belangrijke rol. Wij vergelijken vijf grote uitvaartverzekeraars, namelijk Yarden, Monuta, Dela, Ardanta en Nuvema. In het verleden heeft de Consumentenbond onderzoek gedaan naar uitvaartverzekeringen. Hieruit bleek dat het lastig was om te zeggen wat de goedkoopste uitvaartverzekering was volgens de Consumentenbond. De consumentenbond adviseerde daarom om uitvaartverzekeringen vooraf goed te vergelijken.

Wat is het verschil tussen een goedkope en dure uitvaartverzekering?

Uit eigen onderzoek onder de premie van goedkope en duurdere uitvaartverzekeraars is gebleken dat er grote verschillen zijn. Hieruit bleek dat Yarden een stuk goedkoper was dan DELA. Over de gehele looptijd van de premie was er een verschil van maar liefst € 3.636,-.Goedkope uitvaartverzekering

Ook bleek uit het onderzoek dat er ook grote premieverschillen zijn binnen een uitvaartverzekeraar. Wanneer u op jonge leeftijd uw totale premie in 10 jaar betaald, bent u goedkoper uit dan wanneer u ervoor kiest om tot uw 85e levensjaar te betalen.

Wanneer kan ik het beste een goedkope uitvaartverzekering afsluiten?

Een uitvaartverzekering op jonge leeftijd afsluiten heeft voordelen. Wanneer u bijvoorbeeld een uitvaartverzekering afsluit op 18 jarige leeftijd is de kans dat u binnen een paar jaar overlijdt een stuk kleiner dan wanneer u op 70 jarige leeftijd een verzekering afsluit. De uitvaartverzekeraar hanteert daarom voor jongere een goedkopere premie van voor ouderen.

Hoe wordt de premie van goedkope uitvaartverzekeringen berekend?

Wanneer u opzoek gaat naar een goedkope uitvaartverzekering wordt de premie berekend op basis van een aantal factoren. Hieronder vindt u de factoren die een rol spelen bij de premie opbouw:

  • Het soort uitvaartverzekering
  • Uw leeftijd
  • Het aantal jaar dat je de premie wilt betalen
  • Het verzekerde bedrag

Goedkope uitvaartverzekeringen vindt u op Uitvaartverzekeringwijzer.net

Uitvaartverzekeringwijzer.net geeft geen advies op het gebied van uitvaartverzekeringen. Toch kunt u via onze website de beste uitvaartverzekeraar vinden die voor u de goedkoopste verzekering heeft. Bekijk bovenaan deze pagina het overzicht met goedkope uitvaartverzekeringen en sluit degene af die het best bij u past. Mocht u wel advies willen hebben over uitvaartverzekeringen dan raden wij u aan om contact op te nemen met een specialist. Heeft u andere vragen waarbij u geen advies nodig heeft dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Goedkoopste uitvaartverzekering
4.6 (92.17%) 46 votes

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629