call 072 - 844 52 85

Goedkope begrafenisverzekering

Opzoek naar een goedkope begrafenisverzekering? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben de goedkoopste begrafenisverzekeringen voor u op een rij gezet.

4 Goedkope begrafenisverzekeringen op een rij

Een begrafenisverzekering dekt de kosten van uw uitvaart en zorgt ervoor dat uw Goedkoopste begrafenisverzekeringnabestaanden niet voor deze kosten hoeven te betalen. De begrafenisverzekering is de enige verzekering die altijd uitkeert. Een uitvaart kost gemiddeld 7.000 euro en ongeveer 70 procent van de Nederlanders heeft een begrafenisverzekering.

Wat is de goedkoopste begrafenisverzekering van 2019

Wij worden regelmatig gebeld door mensen die opzoek zijn naar de goedkoopste begrafenisverzekering van Nederland. We hebben daarom een aantal goedkope begrafenisverzekeringen voor u op een rij gezet. Het is echter wel belangrijk dat u zelf nog onderzoekt wat voor uw situatie de goedkoopste begrafenisverzekering is, want dit is voor iedereen anders. De kosten van een begrafenisverzekering zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Uw leeftijd speelt hierbij een belangrijke rol. Wij vergelijken vier grote begrafenisverzekeraars, namelijk Yarden, Monuta, Dela en Ardanta. In het verleden heeft de Consumentenbond onderzoek gedaan naar begrafenisverzekeringen. Hieruit bleek dat het lastig was om te zeggen wat de goedkoopste begrafenisverzekering was volgens de Consumentenbond. De consumentenbond adviseerde daarom om begrafenisverzekeringen vooraf goed te vergelijken.

Wat is het verschil tussen een goedkope en dure begrafenisverzekering?

Uit eigen onderzoek onder de premie van goedkope en duurdere begrafenisverzekeraars is gebleken dat er grote verschillen zijn. Hieruit bleek dat begrafenisverzekeraar Yarden een stuk goedkoper was dan DELA. Over de gehele looptijd van de premie was er een verschil van maar liefst € 3.636,-.

Ook bleek uit dit onderzoek dat er grote premieverschillen zijn binnen een begrafenisverzekeraar. Wanneer u op jonge leeftijd uw totale premie in 10 jaar betaald, bent u goedkoper uit dan wanneer u ervoor kiest om tot uw 85e levensjaar te betalen.

Wanneer kan ik het beste een goedkope begrafenisverzekering afsluiten?

Een begrafenisverzekering op jonge leeftijd afsluiten heeft voordelen. Wanneer u bijvoorbeeld een begrafenisverzekering afsluit op 18 jarige leeftijd is de kans dat u binnen een paar jaar overlijdt een stuk kleiner dan wanneer u op 70 jarige leeftijd een verzekering afsluit. De begrafenisverzekeraar hanteert daarom voor jongere een goedkopere premie van voor ouderen.

Hoe wordt de premie van goedkope begrafenisverzekeringen berekend?

Wanneer u opzoek gaat naar een goedkope begrafenisverzekering wordt de premie berekend op basis van een aantal factoren. Hieronder vindt u de factoren die een rol spelen bij de premie opbouw:

  • Het soort begrafenisverzekering
  • Uw leeftijd
  • De gewenste premielooptijd
  • Het bedrag waar u zich voor wilt verzekeren

Goedkope begrafenisverzekeringen vindt u op Uitvaartverzekeringwijzer.net

Uitvaartverzekeringwijzer.net geeft geen advies op het gebied van begrafenisverzekeringen. Toch kunt u via onze website de beste uitvaartverzekeraar vinden die voor u de goedkoopste verzekering heeft. Bekijk bovenaan deze pagina het overzicht met goedkope begrafenisverzekeringen en sluit degene af die het best bij u past. Mocht u wel advies willen hebben over begrafenisverzekeringen dan raden wij u aan om contact op te nemen met een specialist. Heeft u andere vragen waarbij u geen advies nodig heeft dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Goedkope begrafenisverzekering
4.7 (93.33%) 21 votes

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629