call 072 - 844 52 85

Algemene tips

Een uitvaart regelen is niet eenvoudig. Wij hebben daarom een aantal algemene tips voor u die u hier hopelijk bij kunnen helpen.

Tips bij het afsluiten van een uitvaartverzekering

  1. Bent u zich aan het oriënteren om een uitvaartverzekering af te sluiten, laat u dan door meerdere partijen goed informeren. Dit kan zowel in een persoonlijk gesprek, als door het lezen van brochures, uw uitvaartverzekering te vergelijken en dergelijke.
  2. Kies een verzekering die goed aansluit bij uw wensen en ga niet alleen op de premie af.
  3. Lees de voorwaarden. Alle verzekeraars hanteren andere voorwaarden en dus ook andere uitsluitingen. Bekijk deze goed voordat u een keuze maakt.
  4. Onderzoek of het voordeliger is om uw gezinsleden ook mee te verzekeren. Wellicht ontvangt u een bepaalde korting als u de verzekering voor meerdere personen afsluit. Denk hierbij ook aan uw kinderen.

Tips bij het regelen van een uitvaart

  1. Hopelijk weet u als nabestaande wat de wensen van de overledene zijn. Als dit niet het geval is, probeer dit dan te achterhalen bij eventuele familieleden of vrienden.
  2. Heeft u een gesprek met een uitvaartverzorger, ga dan niet alleen heen, maar neem een familielid of kennis mee. Een dergelijk gesprek kost al snel 2,5 uur en door alle emoties bent u er wellicht niet helemaal bij, onthoudt u niet alles wat besproken wordt en stelt u wellicht niet alle vragen die u heeft.
  3. Laat u goed informeren over alle financiële consequenties.
  4. Neem even de tijd om overal goed over na te denken, zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.
Algemene tips
3.1 (62.86%) 7 votes

Wat vindt u van deze verzekeraar?

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering spelen reviews een belangrijke rol. Heeft u een deze verzekeraar uitvaartverzekering? Dan zouden we het waarderen als u uw ervaring met de deze verzekeraar uitvaartverzekering met ons kunt delen. Met het schrijven van een review helpt u anderen bij het zoeken naar een goede uitvaartverzekeraar. Daarnaast is het voor de deze verzekeraar ook belangrijk om te lezen wat klanten van hun vinden en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


 
 

© Uitvaartverzekeringwijzer.net 2019
Saturnusstraat 68, 1829 CZ, Alkmaar, Nederland
072 - 844 52 85 | KvKnr: 70310629