Onafhankelijk informatie centrum

DELA uitvaartverzekering

DELA uitvaartverzekering
Op 11 maart 1937 werd de coöperatieve onderneming DELA opgericht in Eindhoven. DELA, wat staat voor ‘Draagt Elkanders Lasten’, heeft als ambitie dat klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. DELA heeft inmiddels meer dan 3 miljoen leden en is een coöperatie zonder winstoogmerk.

Meest bekeken
€8,45
Meer informatie >»
62% kiest deze verzekering
Naar Yarden >

€8,50
Meer informatie >»
20% kiest deze verzekering
Naar Dela >

€9,29
Meer informatie >»
11% kiest deze verzekering
Naar Monuta >

€10,63
Meer informatie >»
5% kiest deze verzekering
Naar Ardanta >

€10,75
Meer informatie >»
2% kiest deze verzekering
Naar Nuvema >

Naast de DELA uitvaartverzekering heeft DELA ook een overlijdensrisicoverzekering. Het belangrijkste verschil tussen de uitvaartverzekering en de overlijdensrisicoverzekering is dat u een uitvaartverzekering kunt afsluiten om uw uitvaart te vergoeden. Deze verzekering biedt praktische hulp en nabestaandenzorg voor uw gezin. Een overlijdensrisicoverzekering kunt u afsluiten om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als u binnen de afgesproken looptijd komt te overlijden. Deze verzekering is ook te koppelen aan uw hypotheek.

DELA organiseert verschillende keren per jaar herinneringsbijeenkomsten in het land. Dit heeft als doel om de herinneringen aan overleden dierbaren levend te houden. Deze bijeenkomsten zijn een moment om even stil te staan en terug te kijken, maar ook om weer vooruit te kijken. Iedereen die een dierbare verloren heeft, is dan ook van welkom op de herinneringsbijeenkomsten. Bent u op zoek naar een DELA uitvaartverzekering, dan kunt u DELA bereiken via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens DELA uitvaartverzekering
Bezoekadres:
Oude stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven

Postadres:
Postbus 522
5600 AM Eindhoven

Telefoonnummer: 040 260 16 01
Overlijden melden: 0800 955 66 55 (24 uur per dag)

Website: www.dela.nl

DELA uitvaartverzekering 4.14/5 (82.86%) 14 votes